prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2024 11:07:00

Jednal jsem s výborem České společnosti nukleární medicíny

Jednal jsem s výborem České společnosti nukleární medicíny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.

 Návrat do práce po téměř týdenní zdravotní pauze je náročný, to nebudu zapírat, ale není na co čekat. Po předchozím týdnu mám hromadu restů a ty je třeba dohnat.

Jednal jsem s výborem České společnosti nukleární medicíny. Na toto jednání jsem se opravdu těšil. Jde o skvělé odborníky a jejich obor představuje jeden z pilířů moderní péče, který i díky novým možnostem v diagnostice a léčbě přináší pacientům kvalitnější zdravotní péči, a to i díky zapojení AI nástrojů.

Jako profesor radiologie, která je nukleární medicíně blízkým oborem, jsem rád, že tento obor je v rukách kompetentního výboru, ať už jde o postgraduální vzdělávání, onkologickou péči i právě využití umělé inteligence.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama