prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2024 23:08:00

Vždy budu více akademik a lékař než politik

Vždy budu více akademik a lékař než politik

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k sympoziu České společnosti intervenční radiologie

Od nástupu do čela Ministerstva zdravotnictví mi nejvíce chybí přednášení studentům na medicíně a účastníkům na konferencích o tématu, které je mi nejbližší, tedy radiologii. Prostě vždy budu více akademik a lékař než politik.

Proto jsem rád, že se čas od času k přednášení “mezi svými” dostanu. Víte, medicína je v mnohém jako cizí jazyk. Když se mu nevěnujete, neprocvičujete ho a nezdokonalujete se, tak postupně tu znalost ztrácíte. Na vrcholné úrovni to platí dvojnásob, protože výzkum jde neustále kupředu. Proto jsem si XXVIII. Pracovní sympozium České společnosti intervenční radiologie nemohl nechat ujít!

Děkuji kolegům za možnost vystoupit. Samozřejmě jsme v rámci neformálního networkingu probrali i témata, týkající se celého resortu. Ty předám kolegům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama