Bageterie Boulevard na pražském letišti byla vyhlášená nejlepším evropským fastfoodem pro cestující na evropských letištích

01.07.2024 18:33 | Tisková zpráva

Bageterie Boulevard, kterou na pražském letišti provozuje společnost Lagardere Travel Retail, získala prestižní ocenění v rámci mezinárodní konference zaměřené na služby cestujícím na letištích po celém světě, která se uskutečnila na sklonku června v Kalifornii.

Bageterie Boulevard na pražském letišti byla vyhlášená nejlepším evropským fastfoodem pro cestující na evropských letištích
Foto: Bageterie Boulevard, pro média
Popisek: Bageterie Boulevard

Oblíbený český koncept zvítězil v kategorii fast food v rámci regionu Evropa. Významné ocenění potvrzuje vysokou kvalitu služeb a inovativní přístup této značky. Airport Food & Beverage (FAB) + Hospitality Conference and Awards je jedinou celosvětovou akcí zaměřenou na občerstvení a pohostinství na letištích. Podporuje a oceňuje vynikající výsledky a zároveň pomáhá vytyčit progresivní směr pro celý segment. Posuzováno bylo více než 300 přihlášených konceptů v 17 různých kategoriích.

Kategorie fast food je v rámci Airport FAB jednou z nejdůležitějších, protože představuje klíčový prvek nabídky občerstvení na mnoha letištích po celém světě. Tato kategorie hodnotí podniky, které se zaměřují na poskytování inovativních, vysoce kvalitních a cenově dostupných surovin a produktů. Bageterie Boulevard si získala srdce poroty díky svým unikátním nabídkám, které zahrnují nejen menu v komfortním balení do letadla, ale i novou službu, vyvinutou přímo pro Letiště Václava Havla Praha. Jedná se o donášku objednávky přímo na zákazníkem zvolený gate. Menu lze objednat  u obsluhy nebo samoobslužných kiosků, ale i přes aplikaci Bageterie Boulevard. 

Jedním z hlavních kritérií hodnocení byla také rychlost obsluhy, což je nezbytné pro provoz na rušném letišti, kde cestující často nemají mnoho času. Bageterie Boulevard exceluje i v této oblasti díky efektivnímu systému přípravy a podávání jídla, který zajišťuje rychlé a zároveň kvalitní služby.

Bageterie Boulevard od zahájení provozu v listopadu minulého roku získala u zákazníků velkou oblibu a skvěle doplnila spektrum nabídky občerstvení pro cestující. Její spolupráce s Lagardère Travel Retail a vstup do letištních prostor symbolizuje další milník v růstu společnosti a připravované expanze do zahraničí.

Lagardère Travel Retail, provozovatel Bageterie Boulevard na pražském letišti, se může pochlubit bohatými zkušenostmi v oblasti cestovního ruchu a maloobchodu. Jejich schopnost přizpůsobit se potřebám moderních cestujících a nabídnout jim vysoký standard služeb je jedním z hlavních důvodů úspěchu. Symbióza kvalitního občerstvení a efektivního provozu se ukázala být klíčová při získání prestižního ocenění.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Michal Kortyš byl položen dotaz

Nevymlouváte se jen?

Dobrý den, pane Kortyši. Tvrdíte, jak pracujete v terénu, a proto se tak málo účastníte schůzí senátu. Proč ale už odmítáte sdělit, co v tom terénu děláte? Není to jen výmluva? Protože jestli se senát schází jen tak málo, tak proč si ten jeden až dva dny v měsíci neuděláte na schůzi čas, když je to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

DPP: Stanice metra Jiřího z Poděbrad je plně bezbariérová

16:08 DPP: Stanice metra Jiřího z Poděbrad je plně bezbariérová

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) včera ve stanici metra Jiřího z Poděbrad na trase A uvedl do zkuš…