Bageterie Boulevard na pražském letišti byla vyhlášená nejlepším evropským fastfoodem pro cestující na evropských letištích

01.07.2024 18:33 | Tisková zpráva

Bageterie Boulevard, kterou na pražském letišti provozuje společnost Lagardere Travel Retail, získala prestižní ocenění v rámci mezinárodní konference zaměřené na služby cestujícím na letištích po celém světě, která se uskutečnila na sklonku června v Kalifornii.

Bageterie Boulevard na pražském letišti byla vyhlášená nejlepším evropským fastfoodem pro cestující na evropských letištích
Foto: Bageterie Boulevard, pro média
Popisek: Bageterie Boulevard

Oblíbený český koncept zvítězil v kategorii fast food v rámci regionu Evropa. Významné ocenění potvrzuje vysokou kvalitu služeb a inovativní přístup této značky. Airport Food & Beverage (FAB) + Hospitality Conference and Awards je jedinou celosvětovou akcí zaměřenou na občerstvení a pohostinství na letištích. Podporuje a oceňuje vynikající výsledky a zároveň pomáhá vytyčit progresivní směr pro celý segment. Posuzováno bylo více než 300 přihlášených konceptů v 17 různých kategoriích.

Kategorie fast food je v rámci Airport FAB jednou z nejdůležitějších, protože představuje klíčový prvek nabídky občerstvení na mnoha letištích po celém světě. Tato kategorie hodnotí podniky, které se zaměřují na poskytování inovativních, vysoce kvalitních a cenově dostupných surovin a produktů. Bageterie Boulevard si získala srdce poroty díky svým unikátním nabídkám, které zahrnují nejen menu v komfortním balení do letadla, ale i novou službu, vyvinutou přímo pro Letiště Václava Havla Praha. Jedná se o donášku objednávky přímo na zákazníkem zvolený gate. Menu lze objednat  u obsluhy nebo samoobslužných kiosků, ale i přes aplikaci Bageterie Boulevard. 

Jedním z hlavních kritérií hodnocení byla také rychlost obsluhy, což je nezbytné pro provoz na rušném letišti, kde cestující často nemají mnoho času. Bageterie Boulevard exceluje i v této oblasti díky efektivnímu systému přípravy a podávání jídla, který zajišťuje rychlé a zároveň kvalitní služby.

Bageterie Boulevard od zahájení provozu v listopadu minulého roku získala u zákazníků velkou oblibu a skvěle doplnila spektrum nabídky občerstvení pro cestující. Její spolupráce s Lagardère Travel Retail a vstup do letištních prostor symbolizuje další milník v růstu společnosti a připravované expanze do zahraničí.

Lagardère Travel Retail, provozovatel Bageterie Boulevard na pražském letišti, se může pochlubit bohatými zkušenostmi v oblasti cestovního ruchu a maloobchodu. Jejich schopnost přizpůsobit se potřebám moderních cestujících a nabídnout jim vysoký standard služeb je jedním z hlavních důvodů úspěchu. Symbióza kvalitního občerstvení a efektivního provozu se ukázala být klíčová při získání prestižního ocenění.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Budete nějak řešit docházku vašich senátorů?

A jestli ano jak? A nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici, teda i poslanci a ministři byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemyslíte, že by to pak politiky motivovalo, aby opravdu makali? Netvr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Krajský soud potvrdil, že Úřad rozhodl správně v případě Cross Zlín

20:48 ÚOHS: Krajský soud potvrdil, že Úřad rozhodl správně v případě Cross Zlín

Krajský soud v Brně ve svém rozsudku z 13. 6. 2024 zamítl žalobu společnosti CROSS Zlín, a. s., prot…