I když počasí venku ještě podzim zdaleka nepřipomíná, na paluby jídelních a bistro vozů Českých drah dnes vstupuje nové sezónní menu. Nabídka je opět originální a plná zajímavých chutí s využitím lokálních a sezónních surovin. Mezi nově nabízené speciality patří dýňový krém s pomerančem, kachní stehno s červeným zelím a bramborovými šiškami a jako sladká tečka mrkvový koláč s ořechy. Podávat se bude i vegetariánská varianta hlavního chodu, a to cizrnovo-květákové kari s jasmínovou rýží.
Nabídka je na palubách vlaků národního dopravce postupně servírována počínaje čtvrtkem. Menu JLV se ve vlacích ČD mění několikrát do roka.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva