V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.
Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.
Hosté, kteří se ubytují ve Spa hotelu Lanterna na 2 noci od pátku 19. do neděle 21. prosince, mají program v ceně pobytu. Neubytovaní hosté zaplatí 1 190 Kč / osoba.
Spa hotel Lanterna je vyhlášený romantickou atmosférou a bohatými možnostmi relaxace, ve zbylém čase si tak hosté mohou užít nerušený odpočinek v hotelovém relaxačním centru L-Spa nebo v blízkém Wellness Horal s termálními bazény a nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. Vstup do obou wellness center je v ceně.
Relaxaci jistě zpříjemní také procházky zimní krajinou – a pokud už bude dost sněhu, tak třeba i lyžování. Hned naproti hotelu Lanterna se nachází kilometrová sjezdovka Razula a v údolí jsou upravovány běžecké stopy.
Menu degustačního večera Etiketa stolování:
Aperitiv: Vařonka (Polsko)
Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
Káva: Cafe au lait (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva