Etiketa stolování a vánoční degustační menu v hotelu Lanterna Velké Karlovice

09.11.2014 17:53 | Zprávy

Spa hotel Lanterna Velké Karlovice o posledním předvánočním víkendu potěší všechny, kteří chtějí hodit za hlavu úklid, pečení a předvánoční stres v obchodech a stylově se naladit na svátky.

Etiketa stolování a vánoční degustační menu v hotelu Lanterna Velké Karlovice
Foto: Resort Valachy
Popisek: Hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích.

V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.

Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.

Hosté, kteří se ubytují ve Spa hotelu Lanterna na 2 noci od pátku 19. do neděle 21. prosince, mají program v ceně pobytu. Neubytovaní hosté zaplatí 1 190 Kč / osoba.

Spa hotel Lanterna je vyhlášený romantickou atmosférou a bohatými možnostmi relaxace, ve zbylém čase si tak hosté mohou užít nerušený odpočinek v hotelovém relaxačním centru L-Spa nebo v blízkém Wellness Horal s termálními bazény a nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. Vstup do obou wellness center je v ceně.

Relaxaci jistě zpříjemní také procházky zimní krajinou – a pokud už bude dost sněhu, tak třeba i lyžování. Hned naproti hotelu Lanterna se nachází kilometrová sjezdovka Razula a v údolí jsou upravovány běžecké stopy.

Menu degustačního večera Etiketa stolování:

Aperitiv: Vařonka (Polsko)
Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
Káva: Cafe au lait  (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)


 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: České nemocnice díky projektům energetických úspor ušetřily miliardu

16:46 Ministerstvo zdravotnictví: České nemocnice díky projektům energetických úspor ušetřily miliardu

Nová meziresortní skupina pod vedením Ministerstva zdravotnictví chce výrazně urychlit zavádění ener…