Etiketa stolování a vánoční degustační menu v hotelu Lanterna Velké Karlovice

09.11.2014 17:53 | Zprávy

Spa hotel Lanterna Velké Karlovice o posledním předvánočním víkendu potěší všechny, kteří chtějí hodit za hlavu úklid, pečení a předvánoční stres v obchodech a stylově se naladit na svátky.

Etiketa stolování a vánoční degustační menu v hotelu Lanterna Velké Karlovice
Foto: Resort Valachy
Popisek: Hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích.

V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.

Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.

Hosté, kteří se ubytují ve Spa hotelu Lanterna na 2 noci od pátku 19. do neděle 21. prosince, mají program v ceně pobytu. Neubytovaní hosté zaplatí 1 190 Kč / osoba.

Spa hotel Lanterna je vyhlášený romantickou atmosférou a bohatými možnostmi relaxace, ve zbylém čase si tak hosté mohou užít nerušený odpočinek v hotelovém relaxačním centru L-Spa nebo v blízkém Wellness Horal s termálními bazény a nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. Vstup do obou wellness center je v ceně.

Relaxaci jistě zpříjemní také procházky zimní krajinou – a pokud už bude dost sněhu, tak třeba i lyžování. Hned naproti hotelu Lanterna se nachází kilometrová sjezdovka Razula a v údolí jsou upravovány běžecké stopy.

Menu degustačního večera Etiketa stolování:

Aperitiv: Vařonka (Polsko)
Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
Káva: Cafe au lait  (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)


 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic spouští informační web o ETCS

7:14 Správa železnic spouští informační web o ETCS

Zavedení výhradního provozu ETCS na hlavních koridorech se blíží, Správa železnic proto spouští spec…