Hasičský záchranný sbor: Na bezpečnost MS v hokeji dohlížíme v Praze a Ostravě z provizorních stanic

21.05.2024 10:17 | Tisková zpráva

Detašované hasičské stanice se nacházejí přímo u areálu pražské O2 arény a Ostravar-arény v Ostravě. V rámci bezpečnostních opatření v nich po celou dobu trvání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 bude k dispozici veškerá potřebná technika. Svého zástupce má HZS ČR také v řídícím štábu velitele bezpečnostních opatření obou arén.

Hasičský záchranný sbor: Na bezpečnost MS v hokeji dohlížíme v Praze a Ostravě z provizorních stanic
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Hasičům z HZS hl. m. Prahy a HZS Moravskoslezského kraje jsou kromě běžné techniky k dispozici také týlové a dekontaminační kontejnery a v případě pražské O2 arény i chemická laboratoř. HZS Moravskoslezského kraje má chemickou laboratoř k dispozici na HZS Ostrava-Zábřeh.

Pro případ mimořádné události je zajištěna případná výpomoc jednotek dobrovolných hasičů a pro O2 arénu také HZS Středočeského kraje.

Provizorní hasičskou stanici v O2 aréně navštívil i prezident republiky Petr Pavel, aby si prohlédl připravenou techniku a vyjádřil přítomným příslušníkům HZS ČR podporu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

20:11 ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

Přesně 14 610 návštěvníků zavítalo o prázdninách do Infocentra Jaderné elektrárny Temelín. Je to o t…