Janků, France i Issa se sejdou na balkóně

09.08.2021 11:55

Po úspěšném pražském Zpívání z balkónu a Vánočním zpívání z balkónu v rámci obou nouzových stavů se tato akce na podporu kultury, cestovního ruchu a znovu potkávání se mezi lidmi se jako první město v ČR Česká Lípa rozhodla tento koncert převzít a společně s agenturou Martin Production uspořádat.

Janků, France i Issa se sejdou na balkóně
Foto: Martin Production
Popisek: Populární interpreti zazpívají ve středu 25. srpna 2021 od 18 hodin z balkónu českolipské radnice

Akce se uskuteční ke konci prázdnin, a to ve středu 25. srpna 2021 od 18:00 na náměstí v České Lípě. Zpěváci budou zpívat přímo z radnice českolipské radnice a celou akci zahájí starostka města Česká Lípa Jitka Volfová.

plakát

Producent akce, zpěvák Martin France, sáhl po zpěvácích, s kterými často spolupracuje, a tak si nejen českolipáci mohou přijít poslechnout zlatého SuperStára Zbyňka Drdu, rodačku z České Lípy Zuzu Novou, která v současnosti převážně koncertuje na zahraničních pódiích s kapelou The RockSet - World Roxette Tribute Band, Sámera Issu, jenž v České Lípě studoval Euroškolu, už zmíněného zpěváka a producenta Martina France, který v České Lípě vystudoval Střední ekonomickou školu a má v městě dodnes rodiče.

France

Jako hlavní hvězda vystoupí Heidi Janků, která tuto akci ráda přijede podpořit, aby se lidé znovu začali potkávat. Heidi navíc s Martinem France čeká 11. října 2021 premiéra bláznivé divadelní komedie Jsem krásná v pražském Kulturním domě Barikádníků, a jelikož je to zájezdová komedie, tak věří, že s tímto kusem navštíví právě i Českou Lípu.

Heidi

Všichni zúčastnění interpreti jsou zvědaví, jaké bude první přijetí mimopražskými diváky v České Lípě, ale jelikož mají všichni srdce na správném místě, akci velmi rádi podpoří a mají velikou radost, že pro všechny příchozí návštěvníky je tento koncert zdarma.

xxx

Jak říká producent a zpěvák Martin France: „Moc rádi bychom lidem alespoň na chvíli vykouzlili úsměv na tváři a aby také zapomněli na současné problémy, dali si konečně pivo, víno nebo kafe a potřásli si rukama se svými starými známými a potkali třeba nové.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Padělky obuvi, kabelek i další zboží skončily ve skladu

20:48 Celní správa: Padělky obuvi, kabelek i další zboží skončily ve skladu

Téměř čtyři stovky výrobků podezřelých z porušování práv duševního vlastnictví. zajistili ústečtí ce…