Miss aerobik pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky

13.10.2012 12:54 | Zprávy

Aneb krásky v hledáčku televizních kamer.

Miss aerobik pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky
Foto: red
Popisek: Miss Aerobic 2012

Semifinále soutěže Miss aerobik proběhne 14. října 20012 ve sportovní hale SK Lužiny v Praze 5 od 9.30 hodin. Porota ten den určí 12 finalistek Miss aerobik. Vedle osmnáctiletých a starších dívek, budou soutěžit o 6 postupových míst také dívenky v nejmladší kategorii MiniMiss aerobik. Navíc budu známy i vítězky Miss aerobik Junior a Miss aerobik Kadet. Nad soutěží Miss aerobik 2012 převzal záštitu 1. místopředseda senátu PČR MUDr. Přemysl Sobotka.

Kdo uspěje ve sportovní soutěži- cvičení aerobiku podle lektora Jiřího Gruntoráda a při konverzaci na vylosované téma a v disciplíně? A co teprve promenáda v plavkách? Vedle lektora aerobiku Jiřího Gruntoráda povedou lekci aerobiku pro MiniMiss aerobik Eva Ekrtová, pro kadetky Veronika Bartošová a pro Juniorky Aneta Kuklínková, dívky, které v minulosti uspěly ve finále Miss aerobik.

Soutěžící budou usilovat nejen o tituly či o finálová místa, ale čekají na ně zajímavé ceny v podobě broušených pohárů, korunek a stuh, medailí, ale na vítězky ve finále čekají zájezdy do zahraničí, kosmetické balíčky, balíčky zdravé výživy, sportovní a společenské oblečení. Poprvé v historii dostanou vítězky všech kategorií diamantový šperk! A nutno zdůraznit, že na akci budou přítomny televizní kamery, když záznam celého dění, odvysílá ČT 4 v sobotu 20. října od 16.50 hodin.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

22:03 Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

Zpřístupněné jeskyně České republiky se již z větší části vzpamatovaly z přívalů vody a větru v uply…