Nadace ČEZ: V kravařském Centru volného času si splnili sen s hřištěm

14.10.2022 7:27 | Tisková zpráva

Dlouho nevyužitý travnatý plácek na dvoře kravařského „domečku“ neboli Centra volného času Kravaře je konečně plný smíchu a radosti. Na vybudování oranžového hřiště s atrakcemi, ohništěm i pergolou jako přírodní učebnou přispěla Nadace ČEZ přes 962 tisíc korun.

Nadace ČEZ: V kravařském Centru volného času si splnili sen s hřištěm
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

„Je to náš splněný sen, doslova. A to mluvím za všechny pedagogy a vedoucí našich kroužků,“ řekla ředitelka Centra volného času Kravaře Eva Jurášková. Nově vybavené hřiště má mnoho využití pro neformální vzdělání i zábavu dětí, jeho součástí je kromě atrakcí a ohniště také pergola, která bude sloužit jako letní učebna. Dvůr s hřištěm poslouží nejen návštěvníkům kroužků, ale také účastníkům příměstských táborů a dalších akcí, které „domeček“ pořádá.

Centrum volného času Kravaře je zařízení s dlouholetou tradicí, které organizuje smysluplné využití volného času pro děti, mládež i dospělé. Nabízí pestrý výběr kroužků, organizuje příležitostné akce, tábory a pobytové akce, vzdělávací programy i adaptační kurzy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…