Rok 2017 byl pro pardubickou společnost, založenou společníky Davidem Novákem a Pavlem Doležalem, velmi důležitý. V polovině roku firma přišla na trh se zcela novými produkty sušeného masa, které se těší velké oblibě. Mimo hovězí a krůtí maso bez přidaných aromat a konzervantů se portfolio rozšířilo o sušené maso s příchutí barbecue, teriyaki a pepře, dále o tzv. snack bary, tedy ochucené masové tyčinky s ovocem. V neposlední řadě Fine Gusto představila i produkt nazvaný trail mix, tedy směs sušeného masa ořechů, semínek a ovoce.
„Minulý rok jsme převážně rozšiřovali sortiment produktů. V letošním roce bychom v tom chtěli pokračovat, ale také se hodně zaměřit na zahraniční trhy. Mohu prozradit, že chystáme významnou zakázku s mezinárodní společností,“ řekl k plánům na letošní rok David Novák, jednatel a zakladatel společnosti.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva