Seznamování za doby internetové

07.08.2024 11:15 | Komerční článek

Doby sezení v kavárně a čekání, až vás někdo osloví, jsou nenávratně pryč. Dnes je možné Amorovi trošku pomoci. A to jak v offline, tak zejména v online světě. Je mnoho mobilních aplikací a také webové stránky, které se na seznamování vyhrazují.

Seznamování za doby internetové
Foto: Archiv Bazoom Publications
Popisek: Seznamování, ilustrační foto

Dvěma z nich jsou například oblíbené Sugar Daddy a My Sugar Daddy. Jsou často navštěvované, s moderním designem a vysokou funkčnístí. Takže třeba i přes to, že jste na online seznámení dříve nevěřili, by vám mohly napomoci. Ale nebojte, oslovit někoho přímo na ulici se dnes stále také nosí, pokud by vám to vyhovalo lépe. 
 
Profil hodný expertního CV
 
Základním kamenem, jak uspět v online seznamovací aplikaci nebo webu je vyplněný profil. A to jak nejvíce to jen jde. Protože zopovězení každé kolonky jednak napomáhá potenciálnímu protějšku odhalit, jakým člověkem jste. Ale také, jestli si budete vzájemně vyhovovat. Také je potřeba si vše napsané po sobě pořádně přečíst. A zkusit se následně i zamyslet, jak to může působit na někoho, kdo vás nezná. Nebo svůj profil klidně můžete dát přečist někomu, komu důvěřujete. I malá rada by vám mohla významně pomoci, jak můžete mít svůj profil co nejlepší. 
 
Fotografie z každodenního života
 
Pokud máte na profilu také nějaké fotografie, což byste rozhodně měli, je také potřeba, aby byly vybrány pečlivě. Je potřeba, aby nebyly zbytečně umělé nebo odhalující. Ani příliš vágní a nudné. Chce to nějakou zlatou střední cestu. Aby člověk vypadal tak, jak jej znají jeho přátelé. Protože jen málo lidí by chtělo chodit s někým, kdo vypadá jako filmová hvězda. Protože je to jako chodit s pěkným snem. Dlouho to nevydrží. Ne doopravdy. Jaké fotografie si na profil dáte vy? 
 
Společná online večeře
 
Pokud od sebe s vaším potenciálním druhem bydlíte daleko, nebo vám pracovní situace nepřeje k osobnímu setkání, můžete si například dát večeři společně online. Aplikací pro videohovory, které k tomu můžete využít, je mnoho. A dokonce si k tomu objednat jídlo z té jedné restaurace, pokud pocházíte z podobné oblasti. To vše lze zařídit online. A alespoň se tak poznáte ve svém prostředí. A budete moci sledovat toho druhého v jeho přirozených reakcích a emocích. 
 
Klasické rande
 
Nejlepší poznání toho druhého je setkat naživo. Při osobní komunikaci se tak odhalí mnohem více než při té online. Ať už vyjádření emocemi neverbálně, tak je i jednodušší navazovat na některé témata v konverzaci. Je lepší jít na oběd nebo večeři, kde můžete hojně komunikovat. Lépe, než jít do kina nebo divadla. Sedět dvě hodiny vedle někoho, koho skoro neznáte, a neprohodit ani slovo, by mohlo být zvláštní. Jak si představujete ideální rande vy? Kam byste chtěli jít a co byste chtěli zažít?
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Protipovodňový a ekologický projekt dokončily Lesy ČR na Frýdeckomístecku

22:03 Protipovodňový a ekologický projekt dokončily Lesy ČR na Frýdeckomístecku

Protipovodňové opatření na toku Hluchová v intravilánu obce Bystřice na Frýdeckomístecku dokončily L…