Vězeňská služba: Cleo a její housle přinesly světlo do brněnské vazební věznice

08.08.2024 22:28 | Tisková zpráva

V brněnské vazební věznici se odehrála neobyčejná událost, která připomněla, že hudba má moc překlenout i ty nejvyšší zdi.

Vězeňská služba: Cleo a její housle přinesly světlo do brněnské vazební věznice
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Talentovaná houslistka, zpěvačka a písničkářka Cleo, známá nejen z brněnských ulic, kde rozdává svou hudbou radost kolemjdoucím, ale i ze svého Instagramového účtu, zde předvedla nezapomenutelný koncert, který organizovala tisková mluvčí věznice Markéta Bendová spolu s Dušanem Raabem.

Cleo: Hvězda večera

Cleo, mladá, půvabná a nadaná houslistka, si svým mistrovským zvládnutím houslí získala srdce nejen vězňů, ale i přítomných zaměstnanců věznice. Její vystoupení v podobě moderního aranžmá dokázalo vyburcovat k nadšení publikum z řad odsouzených z místního výkonu trestu. Cleo je známá svým jedinečným stylem, který spojuje tradiční hru na housle s moderními prvky a emocemi, jež vkládá do každé skladby.

Na svém Instagramu, kde sdílí svou hudební produkci, má Cleo již tisíce sledujících, kteří oceňují nejen její talent, ale i její vášeň a oddanost hudbě. Její cesta k úspěchu je inspirací mnoha mladým hudebníkům.

Koncert, který překvapil

Koncert ve věznici byl pro Cleo novou zkušeností, kterou přijala s nadšením. „Ráda hraji na netypických místech, a určitě bych se sem v budoucnu ráda vrátila. Byl to skvělý večer,“ řekla po koncertu.

Reakce publika

Odsouzení koncert ocenili velkými ovacemi. „Bylo to fantastické. Na chvíli jsem zapomněl, kde jsem,“ řekl jeden z vězňů. Další dodal: „Cleo je opravdu talentovaná. Doufám, že se k nám ještě vrátí. Klidně hned zítra,“ dodává s úsměvem.

Hudba má neuvěřitelnou schopnost léčit a inspirovat. Jsme vděční Cleo za její čas, ochotu a talent a těšíme se na další kulturní události. Páteční koncert je důkazem, že hudba dokáže překonat i ty největší překážky a přinést radost i tam, kde bychom ji čekali nejméně. Brněnská vazební věznice se tak na chvíli proměnila v koncertní síň, kde housle Cleo rozezvučely nejen zdi, ale i srdce všech přítomných.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Aktuální stav - Doručování důchodů a uzavřené provozovny kvůli povodním

7:05 Česká pošta: Aktuální stav - Doručování důchodů a uzavřené provozovny kvůli povodním

Česká pošta informuje o současném stavu svého provozu. Seznam uzavřených nebo již otevřených provozo…