Miss aerobik pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky

13.10.2012 12:54 | Zprávy

Aneb krásky v hledáčku televizních kamer.

Miss aerobik pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky
Foto: red
Popisek: Miss Aerobic 2012

Semifinále soutěže Miss aerobik proběhne 14. října 20012 ve sportovní hale SK Lužiny v Praze 5 od 9.30 hodin. Porota ten den určí 12 finalistek Miss aerobik. Vedle osmnáctiletých a starších dívek, budou soutěžit o 6 postupových míst také dívenky v nejmladší kategorii MiniMiss aerobik. Navíc budu známy i vítězky Miss aerobik Junior a Miss aerobik Kadet. Nad soutěží Miss aerobik 2012 převzal záštitu 1. místopředseda senátu PČR MUDr. Přemysl Sobotka.

Kdo uspěje ve sportovní soutěži- cvičení aerobiku podle lektora Jiřího Gruntoráda a při konverzaci na vylosované téma a v disciplíně? A co teprve promenáda v plavkách? Vedle lektora aerobiku Jiřího Gruntoráda povedou lekci aerobiku pro MiniMiss aerobik Eva Ekrtová, pro kadetky Veronika Bartošová a pro Juniorky Aneta Kuklínková, dívky, které v minulosti uspěly ve finále Miss aerobik.

Soutěžící budou usilovat nejen o tituly či o finálová místa, ale čekají na ně zajímavé ceny v podobě broušených pohárů, korunek a stuh, medailí, ale na vítězky ve finále čekají zájezdy do zahraničí, kosmetické balíčky, balíčky zdravé výživy, sportovní a společenské oblečení. Poprvé v historii dostanou vítězky všech kategorií diamantový šperk! A nutno zdůraznit, že na akci budou přítomny televizní kamery, když záznam celého dění, odvysílá ČT 4 v sobotu 20. října od 16.50 hodin.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

22:03 Správa jeskyní ČR: Jeskyně se z povodní už vzpamatovaly, zavřeny zůstávají Jeskyně Na Pomezí a část Punkevních

Zpřístupněné jeskyně České republiky se již z větší části vzpamatovaly z přívalů vody a větru v uply…