Trump drží Bidena za kou*e. Unikly e-maily a videa. Synáčkovy drogy a sex, stíhá obojí naráz. A pak ta Ukrajina...

14.10.2020 19:39

Na veřejnost unikla e-mailová konverzace mezi synem bývalého amerického viceprezidenta a současného kandidáta na prezidenta Joea Bidena Hunterem Bidenem se zástupcem ukrajinské energetické firmy Burisma Vadymem Pozharskim. Ten se ve zprávě s Bidenem radí, jak se dá využít jeho vlivu ve firmě, a zmiňuje se o setkání i s Joem Bidenem. Kromě e-mailů se v počítači našla i pikantní videa, na nichž Hunter Biden při sexu s neznámou ženou kouří crack. O případu informoval The New York Post.

Trump drží Bidena za kou*e. Unikly e-maily a videa. Synáčkovy drogy a sex, stíhá obojí naráz. A pak ta Ukrajina...
Foto: repro Youtube
Popisek: Joe Biden

Anketa

Akceptujete nově vyhlášená vládní opatření?

80%
20%
hlasovalo: 24784 lidí
Pozharskij, který oficiálně zastával post poradce představenstva Burismy, Hunterovi v jedné ze zpráv z dubna 2015 děkuje za pozvání do Washingtonu a „poskytnutí příležitosti setkat se“ s Hunterovoým otcem Joem. To je však v rozporu s předchozími tvrzeními Joea Bidena, který se dušoval, že se svým synem o svých obchodních jednáních nemluvil. Zdali k setkání skutečně došlo, není z e-mailové komunikace patrné.

„Drahý Huntre, děkuji, že jsi mě pozval do DC a dal jsi mi příležitost setkat se s tvým otcem a strávit nějaký čas společně. Je to čest a potěšení, “ píše se v jednom z e-mailů.

Donald Trump dlouhodobě Joea Bidena viní z toho, že měl na Ukrajině prosazovat propuštění ukrajinského generálního prokurátora Viktora Shokina, z čehož měl mít prospěch jeho syn Hunter. Biden v rámci zahraničních jednání ve své viceprezidentské funkci považoval Shokina za zkorumpovaného.

Generální prokurátor tak byl po naléhání Západu propuštěn krátce poté, co vytvořil plán na vyšetřování Burismy, ve které Hunter Biden působil. Právě viceprezidentův syn měl tehdy skončit u výslechu, díky propuštění prokurátora se tomu však vyhnul.

Hunter Biden v představenstvu Burismy působil od 12. května 2014 do dubna 2019, ačkoliv neměl žádné předchozí zkušenosti z těžařské a energetické sféry. Společnost byla ovládaná přes kyperskou firmu, jejímž hlavním akcionářem byl ukrajinský oligarcha Mykola Zločevskyj. Ten si za vlády prezidenta Viktora Janukovyče vyzkoušel i post ministra energetiky.

Za svou práci pro Burismu pobíral až v přepočtu přes 1 160 000 korun měsíčně.

E-maily se našly ve vodou poškozeném notebooku, který zákazník přinesl do opravy, načež si jej nevyzvedl ani po opakovaném kontaktování. Majitel netuší, zdali počítač přinesl přímo Hunter Biden, na notebooku však byla nálepka od Nadace Beau Biden, pojmenované po Hunterově zesnulém bratrovi.

Na existenci počítače byla upozorněna FBI, předtím však měl opravář pořídit kopii pevného disku a tu podle svých slov předat do rukou právníka Roberta Costella, který dříve zastupoval bývalého starostu Rudyho Giulianiho.

Kromě e-mailů se v počítači našla i pikantní videa, na nichž Hunter Biden kouří crack při sexu s neznámou ženou.

Další materiál extrahovaný z počítače zahrnuje odvážné dvanáctiminutové video, které ukazuje, že Hunter, který se přiznal, že bojuje s problémy se závislostmi, kouří crack při sexu s neznámou ženou, a také mnoho dalších sexuálně explicitních obrázků.

Na spojení Huntera se svým otcem Joem upozornil skrze svůj Twitter i Donald Trump Jr. Píše, že nové e-maily dokazují, že Hunter Biden „využil vazeb se svým otcem, aby si zvýšil plat“, a připojil příspěvek, že čeká, až média „zakryjí Bidenovu korupci, jako vždy“ a Joe Biden bude vše popírat.



 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: rak

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…