Rozvoral (SPD): Jsme vlastenecké hnutí, hájící národní suverenitu a prosazující referendum

19.01.2021 10:57

Hnutí SPD bude vždy prosazovat priority vycházející ze svého programu, ve kterém jasně definujeme, jak pomůžeme zajistit našim občanům důstojný život.

Rozvoral (SPD): Jsme vlastenecké hnutí, hájící národní suverenitu a prosazující referendum
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Poctivě pracujeme a postupně se nám daří naplňovat body našeho programu, což jde velmi těžce, protože nejsme součástí vládní koalice. Proto bude záležet na voličích, které náš program osloví a následně dají hlas našemu hnutí v parlamentních volbách. Krátce představím některé důležité body z našeho programu. 

Chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku, ne být provincií EU, a proto požadujeme referendum o každém předání státní suverenity na orgány EU a referendum o vystoupení z EU. Chceme Evropu jako volný trh zboží, služeb a práce na základě volného pohybu osob. Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států. Nechceme Evropu nesystémových dotací, dávek a úředníků. Chceme přísné podmínky imigrační politiky České republiky. Nechceme zde nepřizpůsobivé imigranty nebo příchod islámských náboženských fanatiků. Prosazujeme důslednou vymahatelnost podmínek pro činnost církví podle zákona o církvích. Policie České republiky musí zahájit účinnou kontrolu hranic a zpravodajské složky musí důsledně sledovat islamisty podporující džihád a právo šaría. Orgány činné v trestním řízení musejí důsledně postihovat projevy radikálního islámu. Též je nezbytná nová koncepce České armády. Podporujeme posílení systému aktivních záloh a zapojení občanů do obrany země. Armáda musí ukončit zahraniční expedice bez mandátu OSN a neodkladně se začít připravovat k obraně země.

Anketa

Zachrání nás vakcína proti covidu-19?

27%
73%
hlasovalo: 10416 lidí

Chceme budoucnost bez dluhů a uděláme vše, aby výdaje státního rozpočtu dlouhodobě odpovídaly příjmům. Strategickým cílem hospodaření státu musí být vyrovnané rozpočty a nadále budeme prosazovat ústavní dluhovou brzdu s legislativou podle vzoru Švýcarské konfederace. Přijmeme opatření, abychom co nejdříve umořili deficit státního rozpočtu, vzniklý výdaji v souvislosti s následkem šíření nemoci covid-19.

Nechceme současný drahý a nefunkční sociální systém, ale připravíme systém podporující všechny slušné lidi – seniory, pracující rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou. Podporu státu si zaslouží pouze ti, kteří vedou řádný život a řádně vychovávají děti. Zamezíme vyplácení sociálních dávek občanům, kteří systém zneužívají. Zajistíme důstojné podmínky pro naše seniory, pro které požadujeme zvyšování důchodů všem o stejnou částku a též nechceme zvyšování věku odchodu do důchodu. 

To byly v kostce představeny některé důležité body z našeho polického programu hnutí SPD, ve kterém definujeme celkem deset bodů. Abychom tyto body mohli prosazovat, musíme být vládní stranou, neboť současná vládní koalice naše návrhy a doporučení, například jak ušetřit státní finance, neakceptuje. Apelujeme tímto na občany, které náš program oslovil, aby podpořili naše hnutí SPD v říjnových parlamentních volbách.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.