Jiří Paroubek s gustem uvádí: Sexuální život vraha Ďurička

02.02.2011 9:54

Tak konečně je to tu – dlouho avizovaná knížka vraha Bohumíra Ďurička Kočkoviny začal zveřejňovat server Jiřího Paroubka Vasevec.cz. Ten odkoupil od vydavatele práva na tuto knihu. Dnes web čtenářům servíruje první kapitolu pod názvem Bezstarostný život podnikatele. Jiří Paroubek k „dílu“ ovšem připsal úvodník.

Jiří Paroubek s gustem uvádí: Sexuální život vraha Ďurička

„Vše zlé je k něčemu dobré. Požádal jsem osoby, které měly autorské vydání k dispozici, aby mi umožnili si toto „dílo" přečíst a byl jsem v mnoha ohledech překvapen. Samozřejmě, že jsou v něm zmínky o mé osobě, ale ještě více o osobách jiných," píše Paroubek o dílku vraha Václava Kočky mladšího, který si nyní odpykává trest ve vězení.

Z čeho ale prý byl Paroubek šokován je, že třičtvrtě knihy je věnováno vlastním sexuálním prožitkům nešťastného autora. „Kdybych měl použít dnešní oblíbené sousloví...a je to hustý", hodnotí dále expředseda ČSSD spisky Ďurička.

„Jedno jsem však cítil za povinnost konstatovat. Naprosto jsem nepochopil, proč je tato kniha nazvána „Kočkoviny". Vzhledem k tomu, že je Ďuričko pravomocně odsouzen jako vrah nejmladšího z rodu Kočků,  je název mimořádně cynický," dodal Paroubek.

Celý text Jiřího Paroubka ZDE

Bezstarostný život podnikatele?

A čím tedy kniha v první kapitole upoutává?  „Tak jsem si to konečně spočítala, Bobšíku, podívej se. Když budu jezdit pracovat jako modelka či hosteska do Milána nebo Londýna, vydělám spoustu peněz, budu si moct koupit vlastní byt, splácet hypotéku a maminka si nebude muset chodit přivydělávat peníze k důchodu. Už se ve svém životě napracovala dost."

„Zvedl jsem oči od zpravodajství ČT24 a podíval se na svoji krásnou Lucii....," reaguje na slova modelky Lucie Ďuričko. Je třeba ale vůbec po tomto dialogu číst dál? Pro člověka i s průměrným IQ snad ani ne. Dokáže si totiž vyobrazit, kam se budou další řádky ubírat.

„Přesměroval jsem diskusi na naši budoucnost. Mým jediným nesplněným přáním je mít syna. Na co jsem byl tento večer psychicky a fyzicky připraven, byly sexuální radovánky," píše totiž dál Ďuričko a popisuje, proč „jeho" Lucie měla ráda polohu na koníčka.

Láska není přece o penězích, majetku

Dál se odstavce plní úvahami bývalého podnikatele a hoteliéra, zda Lucii má pustit do zahraničí, či ne. Také píše, kterak mu Lucka v pondělí upekla kachnu „Ty víš ale, že dávám přednost ložnici před kuchyní," odvětil však k tomu Ďuričko.

Popisuje i, že Lucii nemůže dát tolik peněz, kolik by zřejmě chtěla. „Láska není přece o penězích, majetku. Láska je pro mě energie, cit, touha, vášeň, slzy štěstí.," podsouvá čtenářům své horoucí srdce.

„Jeho" modelka ale nakonec do zahraničí přece jen odjela. „Zdálo se, že chvíle naší lásky jsou definitivně u konce,"  pláče v dalších řádcích podnikatel.

"Dostavilo se mezidobí. Není to nic pro mě, je to pouze náhradní řešení nedostatku sexu. Pronájem cizí ženy. Nesnáším prezervativy a jejich charakteristický zápach po gumě. Chyběla mi něha, cit, vůně ženy, která patří jenom mně. Pocit domova....Najednou jsem měl hodně kamarádů, co rádi zapařili, ale útratu jsem vždy platil já," zakončuje v první kapitole své úvahy vrah.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…