„Fakt jste normální?“ Fialově vládě od plic. Uvidí prý ten fofr

04.06.2024 18:40 | Monitoring

Majitel olomoucké restaurace U Ervina natočil videovzkaz vládě Petra Fialy, ve kterém odmítá zatahování Česka do války. Při té příležitosti restauratér urazil vládní špičky, jejich voliče označil za „kretény“ a nakonec přihodil výhrůžku premiérovi a ministrovi vnitra Vítu Rakušanovi, že „si je najde.“

„Fakt jste normální?“ Fialově vládě od plic. Uvidí prý ten fofr
Foto: Repro Facebook
Popisek: Majitel olomoucké Restaurace U Ervina

Kontroverzní restauratér vzkázal premiérovi Petru Fialovi, ministryni obrany Janě Černochové a nejspíše předsedkyni Poslanecké sněmovny Markétě Pekarové Adamové, že nechce, aby bylo Česko zataženo do války. Volil k tomu ostřejší slovník.

„Mám tady vzkaz pro Fialu, pro Černochovou, pro tu blbku, pěknou, mladou, ale blbou a mám tady vzkaz pro všechny ty, co nás tady ženou do války. Vy svině jedny, jestli si myslíte, že nás zatáhnete do války, to jste na omylu. Kurva běžte si válčit sami, tahat nás tady kurva do třetí světové, jste normální?“ prohlásil ve videu restauratér.

„Máme tady kurva málo problémů a ještě tady budeme válčit s celým světem? Amerika nás do toho zatahuje a vám to je úplně jedno. Vy jste tak blbí všichni v tom Parlamentu, fakt jste normální?“ pokračoval ve své emotivní promluvě.

Restauratér přidal ostrý vzkaz i voličům vládních stran. „Vy všichni, co je chcete volit, vy jste normální kreténi, vy jste normální čůráci, kterým není obdoby. Migranty sem zatahovat, ty vole,“ nebral si servítky.

Nakonec přišla dokonce i výhrůžka premiérovi a ministrovi vnitra Vítu Rakušanovi. „Fialo s Rakušanem, chraň vás ruka páně, jak se něco stane mojí ženě, nebo dceři. Vás vole najdu kurva a uvidíte ten fofr vy parchanti jedni zkurvení,“ dodal vytočený majitel restaurace U Ervina.

Tento podnik se proslavil už v době covidové pandemie, kdy odmítal zavedené vládní restrikce a restaurace nadále zůstávala otevřená. Majitel odmítal zavřít, i když mu do restaurace pravidelně chodila policejní hlídka a ukládala mu pokuty. Do restaurace i tak každý den mířili na pivo a jídlo lidé z obce i z okolí.

Majitel výzvy policie na ukončení provozu a k uzavření místa opakovaně odmítal a navíc vyhrožoval policii, aby se nedopustila zneužití pravomoci úřední osoby, protože proti covidovým restrikcím běží trestní oznámení.

„Jen abyste věděl, je podané trestní oznámení na Českou republiku, které jsem vám teďka předal a ještě bych vám chtěl říct jednu věc, že v případě, že použijete zaklínadlo jménem zákona, tak se dopouštíte trestného činu, jenom abyste to věděl,“ varoval muž velitele zásahu v roce 2021.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jakub Makarovič

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ten pán má, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNechtík , 04.06.2024 21:11:01
pravdu. A to co řekl o naší vládě i jejích voličích asi už po těch dvou letech lze těžko říci jinými slovy. Jen na ty co je volili bych asi nebyl tak přísný, část se již probudila díky vládním lžím a neplnění slibů. Fiala se uměl před volbami dobře přetvařovat. A kdo ho sledoval trochu od roku 2014 asi nečekal takový jeho názorový veletoč. Já od něj nečekal nic dobrého ale i mně překvapilo co za poslední 3 roky ze sebe udělal. U Pekarové i Jurečky asi taky nikdo nečekal, že nebudou brát ohledy ani na vlastní voliče a své strany dotáhnou na nějakých 3,5% preferencí. U Rakušana coby učitele asi taky nikdo nepředpokládal totalitní chování. Spíše je ale otázka jak ve volbách rozpoznat ty, kteří se po získání moci nezblázní a taky neotočí!!

|  10 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…