„To snad není možný, co on si dovolí.“ Holec se splet ve Fialovi. Toto nečekal

13.09.2024 22:59 | Monitoring

Publicista Petr Holec to vzal od podlahy. Premiéra Petra Fialy popsal jako muže, kterému ještě pere trenýrky maminka, zatímco on na záchodě trhá mouchám křidýlka. Tento premiér podle Holce provedl ještě větší podvod než před minulými volbami. Obul se také do Magdy Vášáryové, u které má podle svých slov podezření na počínající demenci a vedle toho čeká, kdy se jemu, a nejen jemu stávající vláda omluví. Nešetřil ani Českou televizi. Zato pochválil Viktora Orbána.

„To snad není možný, co on si dovolí.“ Holec se splet ve Fialovi. Toto nečekal
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Petr Holec

Hned na úvod prozradil, že v tomto týdnu lidé zhlédnou vlastně historický stream.

 „Je to historický, výjimečný stream. Protože já musím poděkovat ministrovi, kterého považuju za šílence a za největší nebezpečí pro Česko. Ale já mu musím přesto poděkovat. Za to, že, možná nechtěně, pustil pravdu. Ale tím bohužel dobré zprávy končí. Protože jak jsme se přiblížili k volbám, tak premiér Petr Fiala poslal svoji ODS do voleb s ještě větší lží a pokusem o podvod, než ukázal a provedl v těch předcházejících volbách. Já už si začínám říkat, když Petra Fialu vidím, že ten chlapík se nezdá, on vypadá nenápadně, tak ušlápnutě, člověk by mu nehádal nic extra špatného, ale já si myslím, že to je starší chlapík, kterému maminka pere trenýrky, zatímco on trhá mouchám na záchodě křidýlka. To snad není možný, co on si dovolí,“ rozčiloval se Holec.

Po pár minutách se o Fialovi vyjádřil smířlivěji a poznamenal, že jde o muže, který nechce bouchat do stolu a odmítá dělat změny ve vládě. „Fiala je takový taťka, který chce být premiérem. Nejlépe nadosmrti,“ poznamenal Holec.

V předvolebním čase běží v televizi i politické debaty. Jde o debaty jak v Česku před krajskými a senátními volbami, tak o volby v USA, kde se v televizní debatě střetli demokratka Kamala Harrisová a republikán Donald Trump. Holec se vůči všem těmto debatám vymezil značně kriticky.

Anketa

Který muž v čele vlády je nejlepší?

14%
hlasovalo: 33643 lidí
„Televizní debaty jsou jednou z nejpodvodnějších věcí, protože tam můžete lhát, fixlovat, pololhát a v podstatě tam zvítězí politik, který tam na 15 vteřin slávy někoho přelže, nebo vzbudí dojem, že on je ten lepší. Nejstrašidelnější příklad u nás je prezidentská debata vedená Martinem Řezníčkem mezi Petrem Pavlem a Andrejem Babišem,“ vyjádřil svůj názor Holec. Narážel tím na Řezníčkův dotaz na Babiše, zda by jako prezident poslal českou armádu na pomoc spojencům. Babiš tehdy odpověděl, že nikoliv a Holec se jal připomínat, že to je věc, o které z hlediska ústavy prezident vůbec nerozhoduje.

Stranou jeho pozornosti nezůstala ani Magda Vášáryová, která o voličích slovenského premiéra Fica či českého expremiéra se slovenskými kořeny poznamenala, že jsou frustrovaní a rozumově nedovyvinutí. „Já bych řekl, že takhle začíná demence,“ poznamenal na adresu někdejší diplomatky Holec. Podle jeho názoru Vášáryová stojí v podstatě v táboře milovníků totalit, neboť neuznává výsledky voleb, dokud nevyhraje někdo, kdo jim je milý. „Je prostě hloupá. Říkat o lidech, kteří volí opačný tábor, že jsou nedovyvinutí mentálně, tak to smrdí odpornou totalitou. To je rétorika a slovník nacistů, fašistů, bolševiků, a tak dále,“ nebral si Holec servítky.

Pár slov věnoval i situaci na Ukrajině. Podle Holce se víc a víc potvrzují slova lidí, které Fialova vláda označuje za kolaboranty, a tak by publicista rád věděl, zda se jejich skupině vláda omluví.

Došlo i na nápad maďarského premiéra Viktora Orbána, že pustí migranty do Maďarska, jak si to žádá Brusel, ale naloží je do autobusů a odveze je do Bruselu. „Já myslím, že by mohla předsedkyně Evropské komise Ursula von der Lyenová ubytovat některé mladé Syřany v budově Evropské komise, ona je docela slušně dimenzovaná a oni jí alespoň kulturně obohatí,“ pravil Holec.

A pak to přišlo.

Vychválil ministra pro evropské záležitosti za STAN Martina Dvořáka.

„On přišel s neuvěřitelným, ale velmi pravdivým sdělením. On nám v podstatě přiznal, proč Fialova vláda schválila Green Deal za našeho předsednictví. On řekl ‚lidé nebudou tolik jezdit a nedáme vydělat Rusku‘. Tady máte pravý důvod toho, co oni skutečně zamýšlejí a jaký je skutečný záměr toho zákonu o emisních povolenkách, který se už vztahuje i na nás – na plebs. Jeho skutečným záměrem je dražit nám paliva tak, že už na to nebudeme mít, i když bychom auto potřebovali. A on tomu pan ministr Dvořák opravdu věří. Je to šílenec. A já mu děkuju za to, že to přiznal, protože vláda nám o tom lže,“ nebral si servítky Holec s tím, že lidé si za benzín připlatí, ale připlatí si až po volbách.

„A to je ten největší podvod. Hodí to na příští vládu, ať už bude vládnout kdokoliv. Takhle řeší svoje vlastní zrady Petr Fiala. On už asi velmi dobře ví, že už vládnout nebude, tak to tam prostě hodil. I zbytek jeho vládnutí ukazuje na to, že ho ta zkáza vůbec nezajímá. Ty schodky státního rozpočtu a že on tím zničí i tu příští vládu, protože tohle dát dohromady, to je fakt facha. A já ještě jednou děkuji ministru Dvořákovi za to, že nám vlastně řekl, že oni nám prakticky zakážou jezdit, protože na to nebudeme mít,“ poznamenal Holec.

 

 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Miloš Polák

Ivana Váňová, MBA byl položen dotaz

Pomoc

Nemám nic proti pomoci uprchlíkům, ale proč se od vaší vláda nedostává pomoci i občanům ČR, kteří čím dál více upadají do chudoby a mají problém přežít, i když pracují? Přijde mi, že z nás děláte jen nějaké zrůdy, co nechtějí pomoc uprchlíkům nebo jim ji závidí, ale co když je problém v tom, že spou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Dnešní pětidemolice, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuse5jl4 , 14.09.2024 10:55:01
si své jméno plně zaslouží. Vládnou ve stylu "Po nás potopa". Politickou odpovědnost určitě nevyvodí, do toho nedorostli, ale jestliže soudy šlapou po kdejakém starostovi i té nejmenší vesnice, tak by měli mít i tu odvahu a hospodářské škody spočítat i dnešní vládě.

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Mysleme ve velkém jako Baťa. Pojďme riskovat.“ V ODS klíčí spolek pro změnu Česka

20:00 „Mysleme ve velkém jako Baťa. Pojďme riskovat.“ V ODS klíčí spolek pro změnu Česka

Jak vybudovat moderní stát pro 21. století? „Musíme podpořit startupy, globální ambice našich firem …