Chodí po Londýně a bojí se. „Nebílí muži mě obtěžují. Levičáci mi nevěří.“

14.10.2024 9:54 | Zprávy

Britský konzervativní publicista Toby Young upozornil na slova mladé britské studentky, která říká, že jako bílá mladá žena má v ulicích Londýna strach. Prý ji sexuálně obtěžují migranti. Jenže když se odhodlala mluvit o tom veřejně, zleva se dočkala nařčení, že si to všechno vymýšlí.

Chodí po Londýně a bojí se. „Nebílí muži mě obtěžují. Levičáci mi nevěří.“
Foto: Screen síť X Toby Younga
Popisek: studentka Jess Gill

Anketa

Jakou měsíční apanáž by měla dostávat manželka prezidenta České republiky?

96%
0%
hlasovalo: 17832 lidí
Server Daily Sceptic upozornil na slova mladé britské studentky, která na sociální síti X otevřeně promluvila o tom, že v ulicích Londýna má strach. Podle vlastních slov se o tom rozhodla promluvit veřejně, aby se nenormalizovala situace, za které se ženy v ulicích bojí. Normální je, že se ženy při procházce v ulicích nemají bát.

Nebezpečí v ulicích Londýna podle ní narostlo s příchodem velkého počtu migrantů do ostrovního království.

„Ženy jsou fyzicky slabší než muži. Potřebujeme ochranu, a právě teď nás policie nechrání,“ zdůraznila.

Má dojem, že pokud se to děje stále většímu počtu žen, pak už nejde jen o osobní věc, kdy jde mladá žena po ulici a nějaký muž na ni naprosto nevhodně pokřikuje, ale o politickou věc, kterou je třeba řešit na úrovni společnosti.

„Myslím, že požadovat tuto změnu je opravdu důležité a uznat, že existuje jasný trend, protože to je jediný způsob, jak tomu zabránit,“ pokračovala.

V rozhovoru pro Daily Sceptic také prozradila, že si stěžovala na obtěžování v ulicích, ale narazila na nepochopení.

 

„Stěžovala jsem si, že mě v Londýně sexuálně obtěžují nebílí muži – a levičáci trvali na tom, že si to vymýšlím. Masová imigrace způsobila, že britská města nejsou bezpečná pro mladé ženy, jako jsem já. Proč bychom to měli akceptovat?“ ptala se.

 

 

BBC upozorňuje že v období od 1. ledna až 6. října 2024 dorazilo do Velké Británie na člunech přes Lamanšský průliv 26 612 lidí. „Je to více než ve stejném období předchozího roku, ale méně než v roce 2022,“ uvedla BBC.  52 lidí přišlo při pokusu proniknout do Británie o život.

V roce 2023 přijelo do Spojeného království na malých lodích 29 437 lidí. V roce 2022 to bylo více než 45 700 lidí.

Server britského deníku The Guardian uvedl, že odhadovaný počet nelegálních migrantů ve Spojeném království, včetně obětí obchodování s lidmi a migrantů bez dokladů, se pohybuje mezi 594 000 a 745 000.

Výzkumníci zabývající se migrací z 18 předních světových univerzit a výzkumných organizací včetně University of Oxford zveřejnili veřejnou databázi v rámci projektu MIrreM, který měří nelegální migraci. A podle serveru deníku The Guardian dospěli k závěru, že situace se příliš neliší od roku 2008, kdy však migrace nebyla jedním z ústředních politických témat. Alespoň ne v Evropě.

 

„Počet neregulérních migrantů žijících ve Spojeném království a dalších velkých evropských zemích se podle vědců roky nezměnil. Navzdory nepřátelským politickým diskurzům o migrantech, kteří zaplavují kontinent. … Vědci zjistili, že v letech 2016 až 2023 žilo ve 12 evropských zemích, včetně Spojeného království, 2,6 až 3,2 milionu nelegálních migrantů, což představuje méně než 1 % z celkového počtu obyvatel těchto zemí. Celkově se nezdá, že by se populace nelegálních migrantů v evropských zemích od roku 2008 nějak významně změnila,“ napsal k tomu The Guardian.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Vláda vyplácí stamiliardy na Ukrajince

To tvrdí SPD včetně vás. Zajímalo by mě, zda lze přesně někde dohledat, kolik a za co vláda peníze Ukrajincům vyplácí? A chápu to dobře, že vy byste Ukrajincům nedali vůbec nic? A poskytly byste jim vůbec azyl? A jestli ano, tak jak by to fungovalo v praxi? Protože když by nedostali žádnou finanční ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 13 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Bomba na VŠE v Praze. Anonymy a vydírání. Údajný hříšník patří do nejužšího okruhu rektora Dvořáka

10:41 Bomba na VŠE v Praze. Anonymy a vydírání. Údajný hříšník patří do nejužšího okruhu rektora Dvořáka

V minulém týdnu do naší redakce dorazily materiály, ze kterých vyplývá, že jeden z nejbližších spolu…