Covid skolil očkované novináře. Titlbach ujde pět metrů. Kundra také nemocný. A padl návrh: S neočkovanými přitvrdit

05.11.2021 8:40 | Ze sítí

Za úterý v Česku přibylo přes 9 900 nových covid pozitivních, za středu přes 9 400. Požár epidemie znovu nabírá na síle. Řádí v některých školách, školkách, i v mnoha rodinách. Své o tom vědí novináři Ondřej Kundra a Filip Titlbach. Ač jsou oba očkovaní, covid k nim přesto zavítal. A Titlbach prozradil, že je mu tak špatně, že ujde sotva pět metrů. Komentátor serveru Aktuálně Martin Fendrych dal jasně najevo, že už mu dochází trpělivost s neočkovanými lidmi. Očkování by prý nařídil povinně.

Covid skolil očkované novináře. Titlbach ujde pět metrů. Kundra také nemocný. A padl návrh: S neočkovanými přitvrdit
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Filip Titlbach hovoří o tom, jak pečlivě vybírá své oblečení, aby se líbil

Koronavirová epidemie se v České republice znovu rozmáhá ve velkém a z některých nemocnic již zaznívá varování, že pokud to tak půjde dál, nezbude, než opět odkládat různé lékařské výkony. Nemoc covid-19 se podle dat Ústavu zdravotních informací a statistiky šíří především mezi neočkovanými lidmi, ale příklady hned dvou očkovaných novinářů ukazují, že i člověk, který se naočkovat nechá, může onemocnět.

Filip Titlbach z Deníku N prozradil, že mu opravdu není do zpěvu. Ale kdyby nebyl naočkován, sám prohlašuje, že by mu možná bylo ještě hůř. Takhle prý ujde alespoň 5 metrů.  

„Uff. Není to teda žádná pr*el, ani po očkování. A to věřím tomu, že mi pomohlo odrazit to nejhorší. Dneska už teda aspoň dojdu 5 metrů bez pomoci, snad to bude mít tendenci ke zlepšování, je to nevypočitatelné svinstvo. Fakt na sebe dávejte pozor, děcka, hodně nedoporučuju,“ napsal na Twitteru.

covid mezi novináři

V diskusi pod svým příspěvkem doplnil, že se snaží nabrat síly a snad se mu to podaří.

Všichni diskutující mu svorně popřáli, aby je nabral co nejrychleji a co nejdříve se zase věnoval tomu, co má rád.

„Není to legrace, po 3 měsících bylo vítězství 50m chůze bez zastávky, po půl roce už jsem dokázal uběhnout 3 km, před kovidem 25-35km běhu týdně, maraton několikrát do roka. Progres se teď zastavil a musel jsem ubrat a vrátit se k chůzi…. Tohle fakticky nechcete,“ zaznělo také od uživatele s přezdívkou Jandys.

covid a novináři

Koronavirus navštívil i novináře Respektu Ondřeje Kundru.

„Takhle teď sice nevypadám, brzy snad ale budu. Ač plně očkovaný, kovid se rozhodl navštívit i mě. Nepochybuju každopádně, že právě díky očkování je u mě průběh výrazně lepši, než jaký by byl bez něj. Doporučuju vám nic nepodcenit, zdraví máte jen jedno,“ napsal Kundra.

V diskusi pod příspěvkem prozradil, že druhou očkovací dávku obdržel na konci června.

covid mezi novináři

Třetí novinář, komentátor serveru Aktuálně Martin Fendrych, dal jasně najevo, že už mu dochází trpělivost s neočkovanými lidmi. Očkování by prý nařídil povinně.

Jsem pro povinné očkování proti covidu. Ukazuje se, že na dobrovolné část spoluobčanů nemá mozkové buňky. Ostatně i jiné vakcíny jsou povinné."

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

22:30 „Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

Bývalý prezident Miloš Zeman na sobotní oslavě svých 80. narozenin uvedl, že je kvůli „neschopné vlá…