Dnes v 8 večer tleskejte z oken, vyzývá Milion chvilek

18.03.2020 7:08 | Zprávy

Jak jsme již informovali, moderátor a publicista Petr Ludwig natočil video, ve kterém apeluje, že roušky by venku měli nosit všichni. Toto video s velkým úspěchem šíří Milion chvilek pro demokracii. Ludwig pak své argumenty rozvedl v DVTV. Zmínil i návod z Číny a dodal, že nechápe, proč si Babiš nebere roušku do vysílání. A Milion chvilek pro demokracii chce zdravotníkům poděkovat. Potleskem z oken.

Dnes v 8 večer tleskejte z oken, vyzývá Milion chvilek
Foto: Repro Facebook
Popisek: Petr Ludwig nabádá k nošení roušek

Ludwig na začátek uvedl, že letěl letadlem z USA a byl v něm jediný, kdo měl respirátor. „To mě docela vyděsilo, a když si člověk dohledá ty studie, tak zjistí, že to opravdu pomáhá. Tak jsem o tom natočil video a snažil jsem se inspirovat právě co nejvíc lidí, aby to šířili. Aby roušky nosili všichni,“ zdůvodnil v interview, proč natočil velice sdílené video.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Benefity od zaměstnavatele.

Dobrý den, paní ministryně. Můj zaměstnavatel mi v rámci benefitů nabízí měsíčně jistou částku, kterou mohu rozdělit mezi volnočasové aktivity, vzdělání, platby na e-shopech (lékárny, knížky), životní pojištění a penzijní připojištění. Pokud se rozhodnu peníze utratit za dovolenou, fitness, jazykov...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary. Festival filmů, ale horor je jinde. 95 Kč za malé pivo, 690 Kč za řízek

14:28 Karlovy Vary. Festival filmů, ale horor je jinde. 95 Kč za malé pivo, 690 Kč za řízek

I letos se do Karlových Varů sjeli příznivci filmů ze všech koutů České republiky. Již 58. ročník MF…