Dost, Blatný, zruš PSA! Plukovník z SPD: Covid a staří, obézní a s cukrovkou

09.12.2020 7:21 | Zprávy

Poslanec SPD a plukovník v záloze Radovan Vích se na sociální síti Facebook podělil o dopis, který poslal předsedovi vlády Andreji Babišovi a ministrovi zdravotnictví Janu Blatnému. Pánové by podle jeho názoru měli předstoupit před národ a říct jasně hned 3 věci. Především to, že žádné dostupné opatření není dostatečně účinné k zastavení viru.

Dost, Blatný, zruš PSA! Plukovník z SPD: Covid a staří, obézní a s cukrovkou
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Radovan Vích

Zákonodárce Radovan Vích z řad hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury napsal dopis, o který se s občany podělil na sociální síti Facebook. Adresoval ho šéfovi hnutí ANO a premiérovi Andreji Babišovi a ministrovi zdravotnictví z hnutí ANO Janu Blatnému.

Zdůraznil v něm, že z protiepidemického systému PES, se fakticky stal kočkopes, kterému stejně nikdo nerozumí. Podnikatelé jen vědí, že nemohou vést svou živnost, zavírají se hospody a lidé prý stejně nechápou, co přijde dál.

Pánové Babiš a Blatný by se proto podle Vícha měli pochlapit, předstoupit před národ a přednést 3 důležité informace.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyhráli jsem, rozjel Fiala tiskovku. A začal gril: Vyhrálo ANO, zvolala ČT. Rána v závěru

18:12 Vyhráli jsem, rozjel Fiala tiskovku. A začal gril: Vyhrálo ANO, zvolala ČT. Rána v závěru

„Náš cíl ubránit Senát před levicovými populisty se podařil," uvedl na tiskové konferenci premiér Pe…