Německo: Přistoupil, prosím... A černí, prý opravdu černí pasažéři, napadli průvodčí

14.12.2017 13:21

V sobotu v noci došlo v jednom z německých vlaků k potyčce, do které byli zapojeni tři mladí ve věku okolo 20 let. Údajně Afričané. Když byli po jedenácté hodině večer požádáni, aby předložili své jízdenky ke kontrole, pustili se do potyčky s průvodčí.

Německo: Přistoupil, prosím... A černí, prý opravdu černí pasažéři, napadli průvodčí
Foto: ČD
Popisek: Moderní vlakové vozy Bbdgmee společnosti Českých drah

Ve vlaku  mířícímu z  Wabernu, který leží ve středu Německa,  směrem na Kassel došlo k potyčce mezi členy personálu železnic a třemi mladíky okolo dvaceti lety. Údajně Afričany. Když byli tito mladíci požádáni, aby předložili lístky ke kontrole, pustili se s průvodčím do hádky. Průvodčí prý dokonce povalili na zem.

Vlak na nejbližší stanici zastavil, strojvůdce přišel průvodčí na pomoc a mladíky z vlaku vyhodili. Informuje o tom server Hessische Niedersächsische Allgemeine.

Celý článek v němčině naleznete zde.

Mladící nelenili a po vyhazovu z vlaku ve stanici Altenbrunslar na nástupišti posbírali pár kamenů a začali je házet po vlaku. Policie po nich pátrá. Strážci zákona hledájí také vandaly, kteří poničili informační tabule ve stanici v Melsungenu. Škoda na informačních tabulích se odhaduje asi na tisíc euro.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci schovaní v ČR: „Jaké dilema? Porušují zákon, máme povinnost je vydat.“

7:31 Ukrajinci schovaní v ČR: „Jaké dilema? Porušují zákon, máme povinnost je vydat.“

Ukrajinské armádě zoufale chybějí vojáci. Uprchlíci by tak podle konzervativního komentátora Martina…