Neskutečné VIDEO: Tys volil Donalda Trumpa! Vypadni z domu, křičí americká máma na plačícího malého chlapečka

14.11.2016 7:40 | Zprávy

Vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách přineslo vedle radosti jeho příznivců také smutek, hysterii a naštvanost odpůrců republikánského kandidáta. Světovým internetem nyní letí šokující video, na kterém matka brutálně trestá své dítě za to, že ve školních volbách hlasovalo pro Trumpa.

Neskutečné VIDEO: Tys volil Donalda Trumpa! Vypadni z domu, křičí americká máma na plačícího malého chlapečka
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Ze Spojených států přicházejí v posledních dnech mnohdy neuvěřitelné zprávy. Některé americké magazíny například radí šokovaným americkým voličům, jak se vzpamatovat z vítězství Donalda Trumpa. I v České republice populární Cosmopolitan například své čtenáře seznámil se čtrnácti způsoby, jak si na „obtížnou“ situaci zvyknout. Mimo jiné zklamaným příznivcům Hillary Clintonové doporučuje, aby se začali věnovat sami sobě a raději v příštích dnech trávili méně času na sociálních sítích.

Část voličů Hillary Clintonové se však s porážkou své favoritky smířit nehodlá a každý den od vyhlášení výsledků voleb pořádají demonstrace. V Kalifornii, která je považována za baštu demokratů a Clintonová zde zvítězila před Trumpem s obrovským náskokem, se demonstrace zvrhly v násilnosti a lidé rozbíjeli výlohy i zapalovali automobily. Spoustě Američanů však nerespektování volebního výsledku nevadí a své sympatie k nim přiznal i známý herec Robert de Niro.

Hysterie z vítězství Trumpa pronikla i na sociální sítě a na Twitteru nyní patří mezi populární hashtagy dokonce #AssassinateTrump (zavraždit Trumpa, pozn. redakce). Tisíce uživatelů Twitteru zveřejňují své komentáře, ve kterých zcela otevřeně diskutují o nutnosti usmrtit Trumpa i jeho viceprezidenta Mika Penceho. O této neslýchané záležitosti v posledních hodinách informovala snad všechna vlivná média na světě.

Výše zmíněné je však do jisté míry slabým odvarem proti videu, které se nyní šíří celým světem jako lavina. Ačkoli bylo vloženo na YouTube.com teprve v pátek, tak jej po dvou dnech zhlédlo přes devět set tisíc lidí. Vzhledem k jeho neuvěřitelně drastickému obsahu se ani není co divit. Asi osmiletý černošský školák je natáčen svojí matkou, která jej vyhazuje z domova za to, že ve školních volbách vyjádřil podporu republikánskému kandidátovi Donaldu Trumpovi.

Odhadem osmiletý plačící hoch stojí uprostřed chodby rodinného domu a u dveří má sbalený pojízdný kufřík. Matka na něj křičí a zle mu spílá. „Protože jsi hlasoval pro Trumpa, tak si seber svých pár zas.ných švestek a vypadni,“ zuří žena z Texasu a dává svému usedavě plačícímu synovi do ruky karton s nápisem „Moje máma mě vyhodila z domova, protože jsem hlasoval pro Trumpa“. „Ať všichni lidi venku vidí, proč musíš stát venku na ulici,“ dodává žena v návalu emocí.

Následně vyděšeného syna skutečně vyhazuje za dveře do tmy, ačkoli ten naléhavě prosí, aby to nedělala. Žena je však rezolutní a na jeho prosby vůbec nereaguje. Jako v transu neustále opakuje, že volil Trumpa a žene jej před sebou po úzké domovní cestě k ulici. Tam už je malý černošský chlapec naprosto zdecimován a už ani není schopen slz. Matka se od něj vzdaluje zpět k domu a brutálně syrové video končí.

Zatímco Spojené státy jsou po prezidentských volbách rozdělené, tak ohavný čin hysterické afroamerické matky spojil v diskuzi pod vloženým videem všechny Američany bez rozdílu politických preferencí, náboženství nebo rasy. Pochopení nenachází šílená matka mezi zapřísáhlými fanoušky demokratů a Hillary Clintonové, ale ani u příslušníků černošské menšiny, kteří jinak drží pospolu za každých okolností.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

Ohodnocení práce politika

Dobrý den, opakovaně se ukazuje, že ne všichni politici pracují a chodí do práce. Nemyslíte, že by stálo za úvahu, aby všichni politici (poslanci, senátoři i ministři) byly z větší části placeni za odvedenou práci? Třeba za to, jak často se účastní schůzí, hlasování, kolik předloží zákonů apod? Nemy...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koho to Francouzi volili? Zchlazené nadšení. Bylo připomenuto, co Mélenchon všechno chce

22:40 Koho to Francouzi volili? Zchlazené nadšení. Bylo připomenuto, co Mélenchon všechno chce

Výsledky předčasných parlamentních voleb ve Francii vzbuzují na jedné straně oslavy porážky „krajní …