Pro Harrisovou otevřeno, pro Trumpova viceprezidenta ne. Dusno v USA

29.09.2024 12:52 | Monitoring

Senátor a kandidát na republikánského viceprezidenta USA J. D. Vance byl vypovězen z restaurace, kde měl naplánován meeting se svými příznivci. Ačkoli vedení podniku vědělo o záměru kampaně Trump-Vance restauraci navštívit, zaměstnanci setkání neumožnili a pohrozili zavoláním policie. Bez větších problémů tutéž restauraci v srpnu navštívila Kamala Harrisová.

Pro Harrisovou otevřeno, pro Trumpova viceprezidenta ne. Dusno v USA
Foto: Screen Youtube
Popisek: J.D.Vance, viceprezidentský kandidát Republikánské strany

Kandidát na viceprezidenta, senátor J. D. Vance, se dostal do problémů při návštěvě restaurace Primanti Bros. v North Versailles, Pensylvánie, během jejich plánované zastávky na setkání s příznivci, informuje server Fox News.

Podle informací od zdroje blízkého kampani, vedení restaurace bylo obeznámeno s úmyslem kampaně Trump-Vance ji navštívit, avšak zaměstnanci oznámili, že kampaň nemá povolení k setkání v podniku. Situace se vyostřila, když manažer restaurace pohrozil zavoláním policie, pokud Vance a jeho tým neodejdou.

Tento incident nasvítil značný kontrast s nedávnou návštěvou kampaně viceprezidentky Kamaly Harrisové a guvernéra Tima Walze, která se konala pouze o měsíc dříve. Během této akce byli příznivci Harrisové vítáni a zůstali v restauraci bez problémů.

Navzdory tomu, že Vanceova kampaň byla vyhozena, senátor se nakonec setkal se svými příznivci před restaurací, kde vedl improvizované venkovní shromáždění.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Kratochvílová

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 7 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

„Píše mi paní. Je to bída.“ Fiala ve studiu téměř hodinu „pohřbíval“ Bartoše

13:06 „Píše mi paní. Je to bída.“ Fiala ve studiu téměř hodinu „pohřbíval“ Bartoše

„Ivane, já tě odvolám…“ – aneb jak doopravdy proběhlo odvolání Ivana Bartoše, vysvětloval premiér Pe…