Proberte s rodinou témata EU, na Štědrý večer. Pirát Peksa má jasno

24.12.2021 14:18 | Ze sítí

Zatímco většina rodin bude dnes večer nad sváteční tabulí nejspíše poslouchat vánoční koledy a debatovat o uplynulém roce či si vybavovat vánoční vzpomínky z let minulých, blízcí pirátského europoslance Mikuláše Peksy by se na podobná typická témata raději neměli těšit. S příchodem Peksy totiž přítomné čeká místo typicky vánočních témat „návštěva z Bruselu“.

Proberte s rodinou témata EU, na Štědrý večer. Pirát Peksa má jasno
Foto: Vít Hassan
Popisek: Europoslanec Mikuláš Peksa

Europoslanec, jenž je rovněž předsedou evropských Pirátů, se o nepříliš tradičním výběru témat na štědrovečerním setkání s rodinou a přáteli sám pochlubil skrze svůj twitterový účet v příspěvku, jenž je jakousi predikcí jeho dnešních plánů.

Právě Peksovy plány na štědrovečerní chvíle jsou dosti odlišné od těch, které prožívají ostatní české rodiny – jak totiž nastínil v připojené koláži, chystá se po vzoru trojské lsti „dopravit“ k rodinnému stolu ke konverzaci evropská témata, jež jak z obrázku vyplývá, zaručeně utnou veškerou nevinnou konverzaci u vánoční večeře.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Rezignace

Proč jste tak najednou změnil názor a rezignoval na funkci předsedy? A máte typ na vašeho nástupce? Za mě nikdo jako vy ve straně není a už vůbec ne nikdo, kdo by stranu dokázal dovést k lepšímu výsledku.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyhoďte velvyslankyni Ukrajiny z USA, vyzval třetí nejdůležitější Američan

14:15 Vyhoďte velvyslankyni Ukrajiny z USA, vyzval třetí nejdůležitější Američan

Republikánský předseda Sněmovny reprezentantů Kongresu USA Mike Johnson požaduje „okamžitý vyhazov“ …