Senátorka Hamplová si chce posvítit na covidové vakcíny. Někdo by za ně prý zasloužil zavřít

27.10.2022 22:11 | Ze sítí

Podvod století? Realita bude krutá, vakcína, která se nedá nazvat vakcínou. Advokátka a nově i senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, která hlasitě brojila proti pandemickým opatřením, upozorňuje na podivné okolnosti týkající se očkovací látky proti onemocnění covid-19. „Na rovinu – doufám, že za tohle někoho jednou nakonec zavřou,“ píše politička ve svém facebookovém komentáři.

Senátorka Hamplová si chce posvítit na covidové vakcíny. Někdo by za ně prý zasloužil zavřít
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Senátorka Zwyrtek Hamplová upozorňuje, že minulém týdnu se uskutečnila velmi klíčová tisková konference poslanců Evropského parlamentu: „Vyšlo najevo, a poslancům EP se to velmi nelíbí, že před uzavřením smlouvy o zakoupení vakcín si předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová vyměňovala soukromé SMS se šéfem farmaceutického gigantu Pfizer panem Bourlou a odmítá tyto SMS ukázat (!!!).“

V utajeném režimu se rovněž nachází (zatím) i kupní smlouva samotná. Nicméně už i její některé části se dostaly na veřejnost a jako právnička Zwyrtek Hamplová konstatuje, že „smlouva jako celek byla zcela nevýhodná pro stranu kupující, tedy pro EU, a tím následně i její členské státy, tedy i pro Českou republiku, která ji zcela slepě podepsala“.

Nevýhodnost smlouvy spočívá podle advokátky v absenci jakýchkoli záruk a odpovědnosti za případné „vady“ a na to navazující logickou možnost smlouvu vypovědět či změnit v případě nových zjištění o neúčinnosti nakoupených vakcín – tato možnost zde není.

„V České republice se tento neomluvitelný postup kopíroval – a odpovědná bude osoba, která smlouvu podobného znění podepsala. Jak to tak vypadá, budeme se zkrátka ještě všichni divit,“ podotýká členka horní parlamentní komory.

Za těchto okolností považuje reklamu pana ministra Válka s hercem Čtvrtníčkem za absolutní výsměch nastupující realitě. „Ta realita bude totiž velmi krutá. Už to, co víme, postačuje k závěru, že vůbec nešlo o zdraví lidí, ale o masovou aplikaci narychlo vyvinuté látky a její prodej a že o tom, co ta látka ‚umí‘ nebo spíše ‚neumí‘, se od počátku především neuvěřitelně lhalo nebo mlčelo,“ zdůrazňuje Zwyrtek Hamplová.

Osobně je přesvědčena, že velmi brzy přestaneme používat i název vakcína, protože není namístě. „To, co se stalo, je zkrátka neuvěřitelný podvod století. Věřím, že vše, co se tu kolem toho dělo, skončí nakonec před soudem.

Důvodem totiž nebylo a není zdraví lidí. Důvodem je prodat narychlo vyvinutý výrobek sporných kvalit a rizikových a neprozkoumaných nežádoucích účinků za každou cenu – jen aby za ty vyhozené miliardy za ony nesmyslné počty narychlo vyvinutých tzv. vakcín někoho nezavřeli. A aktéři této tragikomedie se neštítí do toho vtáhnout i děti. A na rovinu – doufám, že za to všechno jednou někoho opravdu zavřou,“ dodává senátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …