V posledních týdnech hýbe veřejností téma hmyzu. Tento živočišný druh je totiž některými skupinami, a zvláště na evropské úrovni, prosazován coby nová součást lidského jídelníčku.
ParlamentníListy.cz pátraly po kořenech tohoto „trendu.“ Zajímalo nás, o jaké směrnice se hmyzí problematika opírá, kde se tato záležitost vlastně vzala a kdo ji nejvíc prosazuje.
Moučný červ, saranče, cvrček
V dokumentech veřejně přístupných na internetu jsme se dočetli mnoho zajímavých informací.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Andrea Novotná
FactChecking BETA
Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.