To odstoupení USA od klimatické dohody musí být velice rozumná věc, když ji předseda Evropské komise Juncker označil za obrovskou chybu…
Jak už v Česku bývá zvykem, nový zákon o zákazu kouření v restauracích je tradičně zfušovaný paskvil, a jak už si mnozí všimli, vůbec nedefinuje pojem kouření. Tedy: když si v restauraci zapálím doutník a nechám jej ležet v popelníku, je to kouření? Vždyť nekouřím. Když si zapálím v dýmce bezinkovou nať, je to kouření? Je, ale zákon ho výslovně nezakazuje, a co není zakázáno, je dovoleno. Když tam zapálím františka, je to kouření? Když v kuchyni připálí kachnu, až vznikne dým, je to kouření?
Já vím, jsou to zdánlivé ptákoviny, ale dokonale ukazují pitomost různých regulací a zákazů, které jdou proti zdravému rozumu, v tomto případě tedy ponechání na vůli majitelů, zda chtějí být kuřáckými či nekuřáckými provozovnami a být takto označeni.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV