Ústecký kraj: Hejtmanka Vaňhová se stala Lady PRO 2011

27.11.2011 17:10 | Zprávy

Ocenění Českých 100 nejlepších pro významné společnosti na českém trhu se v pátek 25. listopadu rozdělovaly na Pražském hradě. Ceny už šestnáct let udílí panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědeckotechnickou spolupráci Comenius. Prestižní ocenění Lady PRO 2011 bylo uděleno hejtmance Ústeckého kraje Janě Vaňhové.

Ústecký kraj: Hejtmanka Vaňhová se stala Lady PRO 2011
Foto: vanhova.cz
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová

V letošní anketě Českých 100 nejlepších firem zvítězila automobilka Škoda Auto, která tak v čele žebříčku nahradila energetickou společnost ČEZ. Ta skončila na druhém místě. Třetí se umístil Agrofert Holding. Výsledky poskytl organizátor soutěže, kterým je občanské sdružení Comenius.

V rámci soutěže Českých 100 nejlepších se nerozdělují jen ocenění firmám za jejich úspěchy v byznysu, ale i osobám, ženám (Lady PRO) a mužům (Gentleman PRO), které se významně podílejí na politickém, podnikatelském, společenském, vědeckém  a sportovním životě České republiky.

Čestný titul LADY PRO, v lehké nadsázce profesionální Lady, náleží ženám, které ve své manažerské, obchodní, politické, sportovní, umělecké nebo jiné významné činnosti a kariéře, a mateřství patří k těm nejcennějším, dosáhly skutečně mimořádných úspěchů a při své každodenní časově, odborně a mnohdy i fyzicky náročné práci a činnosti dokázaly zůstat okouzlujícími ženami.

V nedávných ročnících se nositelkami Lady PRO staly například Miroslava Němcová, předsedkyně Poslanecké sněmovny, Blanka Matragi nebo Barbora Špotáková.

Dále čtěte:
Němcová versus Vaňhová: Přestřelka kvůli nepřizpůsobivým
Dimunových útoků mám plné zuby, podávám žalobu, říká hejtmanka

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

21:02 Premiér Fiala: Máme společný zájem v oblasti modulárních reaktorů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s jihokorejským prezidentem.