Hnízdil: Odmítám zášť k Nohavicovi a radovat se nad mrtvým Rusem. USA jsou světová bezmoc

15.08.2024 4:44 | Rozhovor

Mravního dna ještě nebylo dosaženo. Stále klesáme. Vládní politici jsou loutky v rukou nadnárodních korporací. Poslušně podněcují nenávist, potlačují svobodu slova, šíří válečnou propagandu. O demokracii a zájmy občanů už dávno nejde. „Odmítám zášť vůči Anně Netrebko, Jarkovi Nohavicovi, vůči ruským sportovcům... Odmítám se radovat nad každým zabitým Rusem. Život Rusa, Ukrajince, Palestince, Izraelce… mají stejnou cenu. Odmítám černobílé vidění války na Ukrajině, kdy je Putin vykreslen jako bezohledný agresor, Zelenskyj jako neohrožený bojovník za svobodu a práva Ukrajinců,“ říká pro ParlamentníListy.cz celostní lékař Jan Hnízdil.

Hnízdil: Odmítám zášť k Nohavicovi a radovat se nad mrtvým Rusem. USA jsou světová bezmoc
Foto: Hans Štembera
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil

Trávíte dlouhé měsíce de facto na samotě v těsné blízkosti německých hranic. To vyhnanství či azyl nebo také nový domov má být reakcí na to, že jste přišel o zdravotnické zařízení Hnízdo zdraví, které jste léta budoval a provozoval?

Hnízdo zdraví bylo začátkem letošního roku, slovy Orwella, vaporizováno. Na internetu po něm nenajdete ani stopy. Navíc o tom nesmím mluvit. Zvolím proto formu bajky. Na protest proti chování Lékařské komory během covidu jsem se rozhodl z ní vystoupit. Protože je členství pro lékaře povinné, od března nesmím vykonávat lékařskou praxi ani provozovat zdravotnické zařízení. Rozhodl jsem se proto Hnízdo zdraví převést na zkušeného kolegu. Z několika uchazečů jsem zvolil doktora Kukačku. Ten mi nakukal, že zachová značku, logo, koncepci, že mě tam po dobu pěti let, dva až tři dny v týdnu, nechá pokračovat jako zdravotního poradce. V mailu dokonce souhlasil, že tam mohu dál mít věrného psa Skipa.

Pár týdnů poté, co jsem na něj Hnízdo převedl, začal doktor Kukačka řádit: Zrušil mailovou adresu, zrušil webové stránky, zakázal mi objednávat pacienty, nařídil zrušit pacienty už objednané, znemožnil mi je informovat o tom, kam zmizelo Hnízdo. Když nereagoval na moji prosbu, aby pacienty informoval sám, napsal jsem o tom blog na Echo24 s názvem Přelet nad hnízdem zdraví.

Musím říct, že to vůbec není hezké čtení. Jak na ně zareagoval nový majitel Hnízda zdraví?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

zajímavý článek i názory, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 15.08.2024 7:37:46
jen mě udivuje, že si pan doktor nasadil do svého hnízda zrovna kukačku. Mohl přepokládat, jak to dopadne

|  17 |  0

Další články z rubriky

Přehazují si záchranáře jak horký brambor. Jejich zástupce o vládě

4:46 Přehazují si záchranáře jak horký brambor. Jejich zástupce o vládě

Vláda Petra Fialy tak dlouho přehlížela požadavky příslušníků bezpečnostních sborů, až se jejich čle…