Jablonec nad Nisou: Speciální odvoz odpadu je možné si objednat

17.10.2024 10:44 | Tisková zpráva

Pro obyvatele města Jablonce nad Nisou, kteří nemohou svůj odpad odvézt do sběrných dvorů nebo nestihli využít hromadné svozy odpadu, je k dispozici nová služba, kterou nabízí Severočeské komunální služby, s. r. o.

Jablonec nad Nisou: Speciální odvoz odpadu je možné si objednat
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Pokud nemáte jak nebo jste nestihli hromadné svozy velkoobjemového odpadu, jako jsou skříně, gauče, židle, koberce apod., máme pro vás zcela novou službu, a to přepravu tohoto odpadu do sběrného dvora,“ říká Ludmila Rosenbaumová z oddělení cirkulární ekonomiky jabloneckého magistrátu s tím, že služba se nevztahuje na stavební a demoliční odpad ani na bioodpad ze zahrad. A pokračuje: „Předání odpadu je pro občany bezplatné stejně jako ve sběrných dvorech, platí se pouze za přepravu se sazbou 278,30 Kč za každou započatou půlhodinu.“

Pokud si službu objednáte, je nutné velkoobjemový odpad umístit v dohodnutý čas před dům, protože vystěhování odpadu není součástí nabídky. Službu lze objednat přímo u společnosti Severočeské komunální služby, s. r. o., na e-mailu dispecinksks@mariuspedersen.cz nebo tel.: 493 645 145.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Jihlava: Historické jádro města bude mít regulační plán

13:34 Jihlava: Historické jádro města bude mít regulační plán

Regulační plán bude stanovovat využití jednotlivých pozemků v Městské památkové rezervaci i v její t…