Jihlava: Policisté předvedou na náměstí zásah proti nebezpečnému muži

12.09.2022 13:55 | Tisková zpráva

Preventivní akce Bezpečný život na Vysočině se na Masarykově náměstí uskuteční 13. září. Po dopoledním programu bude následovat koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky.

Jihlava: Policisté předvedou na náměstí zásah proti nebezpečnému muži
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Policisté chystají preventivní akci Bezpečný život na Vysočině. Určena je především pro děti z mateřských, základních a středních škol. Přijít může ale i široká veřejnost. Akce se uskuteční v úterý 13. září od 9 do 12 hodin na Masarykově náměstí v Jihlavě.

Policisté z Krajského ředitelství policie kraje Vysočina předvedou příchozím moderní techniku, služební auta, výstroj i výzbroj. Nouze nebude ani o zajímavé ukázky jejich práce. K vidění bude například zásah proti nebezpečnému pachateli, demonstrantům, zadržení pachatele policejním psem nebo zásah u nehody cyklisty.

Anketa

Chcete, aby soud uznal Babiše vinným za Čapí hnízdo?

2%
89%
hlasovalo: 12042 lidí

Časový harmonogram
  9:00 - 10:00 - zahájení akce, statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje
10:00 - 11:00 – dynamické ukázky – policejní kynologové, pořádková jednotka, zákrok speciální jednotky Dukovany
 11:00- 12:00 – statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje

Na dopolední program naváže promenádní koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky. Začátek je naplánován na 14:30 v parku Gustava Mahlera a vstup je zdarma. Záštitu nad akcí převzala primátorka Jihlavy Karolína Koubová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

7:37 Opava: Inline areál má nové ekologické vybavení

Inline areál v sousedství víceúčelové sportovní haly v Žižkově ulici se probouzí do druhé sezony své…