Mladá Boleslav: Samec ovce kamerunské se procházel po městě, odchytili ho až strážníci

21.10.2024 7:31 | Tisková zpráva

ve čtvrtek mezi jedenáctou a dvanáctou hodinou dopoledne se na tísňovou linku městské policie obrátilo několik lidí s oznámením, že se v okolí silnice ve směru na Jemníky volně pohybuje jakýsi podivný kozel nebo beran. Hlídka strážníků ihned vyrazila na místo, mezitím ale zvíře ušlo kus cesty a zaběhlo na nedaleký soukromý pozemek v ulici Na Celně, naštěstí mimo hustě zastavěnou oblast města. "Zde se po souhlasu majitelů pozemku podařilo strážníkům berana kamerunské ovce odchytit, přestože beran nebyl žádný beránek a odchyt chvílemi připomínal scény z filmů o Divokém západu," popsal velitel městské policie Tomáš Kypta.

Mladá Boleslav: Samec ovce kamerunské se procházel po městě, odchytili ho až strážníci
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Strážníci svůj „úlovek“ převezli na služebnu městské policie, kde byl beran umístěn do kotce. Díky místní a osobní znalosti operačního důstojníka se podařilo zanedlouho nalézt majitelku zvířete, která si jej posléze převzala. O vitalitě berana svědčí i fakt, že rozmlátil oplocení ze své ohrady, aby se dostal ven.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Dobrý den paní poslankyně.

Myslíte si, že do zrušení zeleného nesmyslu ohledně provozu aut se spalovacím motorem, je jen možnost získat si pár voličů? Jenže tady nejde jen o ty auta, ale i o potravinovou soběstačnost, či ne? Vláda se začíná točit jen o nějaký kousek z toho nesmyslu, myslím si, že to jim stačit nebude. Viz to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Přerov jede na vlně zeleně

10:23 Přerov jede na vlně zeleně

Chystají se zelené rondely, do země půjdou ještě v říjnu i cibuloviny – krokusy, tulipány a narcisy.…