Mladá Boleslav: Stavba kanalizace na Ptácké přinese dopravní omezení

10.03.2013 10:31

Stavba kanalizace začne od pondělí 11. března na Ptácké ulici v úseku mezi vjezdem do rozvojového centra automobilky a Koněvovou ulicí.

Mladá Boleslav: Stavba kanalizace na Ptácké přinese dopravní omezení
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 

„Řidiči i chodci se tak musí připravit na dopravní omezení, která budou trvat maximálně na dva měsíce, ale snažíme se tuto dobu ještě zkrátit. Prosíme proto řidiče o trpělivost a opatrnost,“ zdůraznil náměstek primátora Adolf Beznoska. V místě chodníku na straně přilehlé k parkovišti bude během příštího týdne vybudována provizorní panelová cesta. V dalších dnech se také upřesní harmonogram dalších prací a dopravních opatření.
 
 Postupně totiž začnou výkopové práce v místě stávající komunikace a vozidla budou moci zmíněným úsekem projíždět pouze kyvadlově po provizorní cestě. I přes tyto komplikace zůstane Ptácká průjezdná po celou dobu stavby, která v tomto úseku potrvá jeden až dva měsíce. I tyto práce jsou součástí revitalizace jižní části Ptácké ulice, která začala loni v létě a měla by se dokončit v polovině letošního rolku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Tylův náhrobek na Mikulášském hřbitově bude restaurován, v plánu je také učinit Plzeňský Slavín průchozím

10:23 Plzeň: Tylův náhrobek na Mikulášském hřbitově bude restaurován, v plánu je také učinit Plzeňský Slavín průchozím

Replika náhrobku v místě posledního odpočinku dramatika Josefa Kajetána Tyla v Plzni na Mikulášském …