Turnovské studánky mají své patrony

25.10.2024 19:06 | Tisková zpráva

Kampaň Moje studánka u vás vzbudila krásný ohlas, děkujeme. Každá ze studánek, které jsme zmínili v úvodní zprávě kampaně už má svého patrona!

Turnovské studánky mají své patrony
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Ať už patronství studánek vnímáte jako milé zpestření volného času, smysluplnou práci pro druhé nebo příležitost na zajímavou aktivitu s dětmi, je vidět, že vám tahle krásná místa nejsou lhostejná. Aktuálně evidujeme patrony pro sedm turnovských studánek, které jsme zmínili v první zprávě kampaně Moje studánka. Srdečně děkujeme všem, kdo se tak rychle ozvali a vzali si některou z místních studánek tak trochu za svou.

Stále nabízíme pomocnou ruku těm, kdo se starají o další studánky v Turnově, které jsme dosud nezmínili. Rádi podpoříme i jakoukoli komunitní aktivitu, kterou péče o studánky přinese. Ozvěte se paní Kláře Vlkové na e-mail: klara.vlkova@mu.turnov.cz.

Kdysi byly studánky a praménky jedním z nejdůležitějších zdrojů pitné vody a byly pečlivě opatrovány. Nezapomínejme na ně!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

Vážený pane poslanče,

... že dnešní vláda prosazuje zákony v PS na sílu je jasné, na opozici neberou žádné ohledy. Můžete mi vysvětlit, proč u některých důležitých hlasování chybí ve sněmovně někdy i dvacet vašich poslanců? Vím, že existuje ve Sněmovně systém párování, ale nechápu proč v tomto vycházíte vládě vstříc. Vš...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Turnovské studánky mají své patrony

19:06 Turnovské studánky mají své patrony

Kampaň Moje studánka u vás vzbudila krásný ohlas, děkujeme. Každá ze studánek, které jsme zmínili v …