Babiš (ANO): Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie

03.06.2024 18:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do Evropského parlamentu

Babiš (ANO): Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie
Foto: www.potravinynapranyri.cz
Popisek: Andrej Babiš

Vážení spoluobčané.

Brzy si nekoupíme novou naftovou oktávku, místo ní vám vnutí drahý elektromobil, který nebudete mít pořádně kde dobít. Budeme platit novou zelenou daň za domácnosti a za pohonné hmoty. Už teď platíme nesmyslné částky za energie a bude hůř.

Ještě k tomu chce EU lidem na venkově zakázat topení pevnými palivy kvůli svaté válce proti emisím. Kvůli milionům nelegálních migrantů z Afriky a Blízkého východu se v Evropě mění zvyky, kultura, města i celé země. V dříve bezpečných zemích se dnes lidé bojí večer chodit venku po ulici. A to nejhorší. Chtějí Českou republiku zbavit suverenity, aby o nás pak rozhodoval jen Brusel.

V posledních pěti letech Evropskou unii ovládli zelení fanatici a promigrační vítači a tohle je výsledek. Možná jste si před pěti lety říkali, že chodit volit do Evropského parlamentu je zbytečné, že je jedno, jak volby dopadnou, protože je Brusel stejně daleko a naše životy neovlivní. Jak vidíte, ovlivní. A hodně. Chcete, aby to takhle pokračovalo dál? Já určitě ne.

Naštěstí toho ještě můžeme spoustu zvrátit. K tomu ale potřebujeme vaši pomoc. Hnutí ANO bude bránit suverenitu České republiky a hájit české zájmy. Budeme bojovat proti ilegální migraci a zarazíme zelené šílenství. Chceme do EU znovu vrátit zdravý rozum místo slepé ideologie. Proto ale musíme v evropských volbách vyhrát a k tomu potřebujeme VÁS!

Myslete, prosím, na to. Příští týden 7. a 8. června si udělejte čas, přijďte prosím k volbám a volte hnutí ANO. Kvůli naší zemi a našim dětem.

Teď jde fakt o budoucnost. Volte č. 14, volte ANO. Volte, než bude pozdě!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

22:14 ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k firmě IVECO spadající pod francouzskou společnost.