Dostál (Stačilo!): EU-mainstream se opět rozhodl nasadit Orbánovi psí hlavu

02.08.2024 11:17 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k duelu s pirátkou Markétou Gregorovou na CNN Prima NEWS

Dostál (Stačilo!): EU-mainstream se opět rozhodl nasadit Orbánovi psí hlavu
Foto: XTV
Popisek: Europoslanec Ondřej Dostál

Právě velmi zábavný duel s Pirátkou Gregorovou na CNN Prima NEWS (ukázka ZDE). Jak na pavlači, nadávky, absence argumentů, výzva aby mi Prima zakázala vystupovat... Prostě progresivisté at its best. O co šlo věcně:

Pan Orbán se rozhodl otevřít pracovní trh lidem z osmi zemí (mj. Ruska, Běloruska, ale i Ukrajiny, Srbska, Moldávie). Dává smysl, pokud někoho přijímat, tak lidi z kulturně blízkého prostředí, kdy se pracovní povolení dá těm, u nichž se jeví, že tu skutečně budou pracovat a platit daně (není to pro každého, kdo se rozhodne přimigrovat). A EU-mainstream se opět rozhodl nasadit Orbánovi psí hlavu, že prý sem tahá ruské agenty.

Oproti naivní představě Pirátky Gregorové to ale fakt nefunguje tak, že by si ruský agent přišel do Maďarska pro vízum a pracovní povolení a do formuláře vyplnil povolání "terorista". Pokud se sem agenti dostávali, tak mnohem snáze v davu statisíců uprchlíků před válkou, kde mohl skoro bez kontroly projít leckdo, od ruských a proruských agentů až po neonacisty, banderovce, příslušníky různých mafií a jiné kriminální živly. S tím bude ještě práce. Nemluvě o tom, že skrz nelegální migraci se do EU může dostat taky leckdo, viz problémy s kriminalitou, o kterých se už začíná otevřeně mluvit.

Zde bylo nutno upozornit i na to, že jiný Pirát, Bc. Lipavský, nám tady právě podpořil agitační a náborové turné neonacistického pluku AZOV, které zatrhli i v Německu, Belgii či Nizozemsku. Jestli je něco bezpečnostní riziko, tak tyto silové složky ukrajinských oligarchů/mafiánů, nyní s výzbrojí a bojovými zkušenostmi, kterých se bojí především Ukrajinci, ale ani nás by to nemělo nechat chladnými.

Takže takhle to je, to jsou fakta, přesný a pravdivý popis situace. Jestli se to kolegyni Gregorové nelíbí, nezbývá mi, než jí poslat smajlíka.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Trump slíbil, že v případě své výhry zruší protiruské sankce

8:02 Rajchl (PRO): Trump slíbil, že v případě své výhry zruší protiruské sankce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k sankcím proti Rusku.