Dostálová (ANO): My jsme doposud žádné texty neviděli

09.02.2023 12:45 | Zprávy

Projev na 52. schůzi Poslanecké sněmovny 9. února 2023 – reakce na odpověď ministra pro místní rozvoj Bartoše k interpelaci novely stavebního zákona

Dostálová (ANO): My jsme doposud žádné texty neviděli
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Klára Dostálová (ANO)

Děkuji moc za slovo, paní místopředsedkyně.

No on vlastně se zeptal na to samé, můj ctěný kolega Martin Kolovratník. Protože já taky jsem vlastně běžela z kanceláře, protože jsem samozřejmě vnímala tady věty pana ministra, že skutečně není možné nám to dát až na stůl výboru. My jsme byli i dohodnutí. A já bych chtěla moc poděkovat za tu dohodu, že se na stavebním zákoně pracuje - koalice s opozicí. Myslím si, že to je opravdu nastaveno dobře a že bychom mohli skutečně dojít k velmi dobrému závěru tak, aby stavební zákon prošel v Poslanecké sněmovně daleko lehčeji.

Nechci úplně říkat jako nůž máslem, ale prostě samozřejmě daleko přívětivěji, ale o tom se tedy musí jednat. A my jsme doposud žádné texty, na čemž jsme se domluvili, to znamená na některých úpravách, na kterých by byla shoda napříč politickým spektrem, tak jsme neviděli. A na výboru to je úplně jako nemožné, protože výbor by musel přerušit tu lhůtu, aby se k tomu vůbec mohl vyjádřit.

A vzhledem k tomu, že jsme si v uvozovkách plácli na to, že jsou tam nějaké termíny, které chceme všichni dodržet a my vám fakt chceme pomoci, tak toto není možné. Tak jenom, prosím, svolejme tu schůzku co nejdříve. Ukažte nám ty texty, abychom do toho se mohli podívat a případně ještě některé věci doladit.

Děkuju moc.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Odvolání Ivana Bartoše je chucpe

23:08 Davis (Zelení): Odvolání Ivana Bartoše je chucpe

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na odvolání vicepremiéra Bartoše