Hašek (PRO): Mužná čest velí jediné

18.06.2024 16:21 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na závěry vyšetřování zásahu Policie ČR na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy

Hašek (PRO): Mužná čest velí jediné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Mužná čest velí jediné - omluvit se pozůstalým i celé republice a rezignovat. Bez výmluv, bez vytáček, prostě udělat to, co by se slušelo ve slušné demokratické zemi po zjištění následujícího.

Masový vrah David Kozák, který zabil na filozofické fakultě čtrnáct lidí a předtím otce s miminkem v kočárku v Klánovickém lese a doma svého vlastního otce, vešel do budovy filozofické fakulty v Praze na náměstí Jana Palacha ve 13:23 hodin. A už z ní neodešel. Pár minut po něm dorazily do školy dvě policejní hlídky – šest policistů. Zatímco Kozák se připravoval ve čtvrtém patře na záchodech na zabíjení lidí, policisté prošli přízemí, nahlédli jen do prvního patra, dál jej nehledali a odešli.

Právě proto se závěry policie, že nikdo nepochybil, se nechtějí smířit Univerzita Karlova ani pozůstalí a podávají proti vyšetřování stížnost.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Odvolání Ivana Bartoše je chucpe

23:08 Davis (Zelení): Odvolání Ivana Bartoše je chucpe

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na odvolání vicepremiéra Bartoše