Hejtmanka Mračková Vildumetzová: Trafiky u nás už nepojedou

07.10.2024 14:07 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozdělení kompetencí ve vedení Karlovarského kraje

Hejtmanka Mračková Vildumetzová: Trafiky u nás už nepojedou
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Jana Mračková Vildumetzová (ANO).

Milí přátelé, novinářům už jsem tu zprávu rozeslala, ale vám na sítích, kteří mě sledujete, ji ještě dlužím. A protože ne každý čte média nebo kouká na zprávy, prosím, věnujte mi pár minut vašeho času. Hnutí ANO se definitivně rozhodlo, že v Karlovarském kraji budeme vládnout sami. Bez koaličních partnerů. Podle mě je to logické, protože jsme získali osmadvacet mandátů z pětačtyřiceti možných a máme tedy pohodlnou většinu.

Anketa

Obáváte se odklonu České republiky od jádra EU?

hlasovalo: 12297 lidí

Náš mandát je velmi silný, a to jen díky vám!

Ale nebojte, ostatní zvolené subjekty rozhodně nechceme nijak přehlížet. Naopak. Budeme spolupracovat se všemi, kteří se chtějí aktivně podílet na rozvoji a prosperitě Karlovarského kraje. Jsme připraveni s nimi jednat o další spolupráci a hned na prvních jednáních jsme s mnoha z nich také našli programové shody. Určitě jim proto nabídneme vedení výborů a komisí. Příští týden mám v plánu další jednání na tohle téma.

Zároveň ale platí, že chceme počet lidí, komisí a výborů snížit na polovinu. Navíc u nás skončí praxe uvolněných placených zastupitelů. Trafiky u nás už nepojedou.

Co se týče složení krajské rady, to stále řešíme, stejně jako rozdělení kompetencí. Každý z potenciálních radních proto dostal za úkol připravit materiál s jasnou vizí a cílem svého případného angažmá. Příští týden se s každým z nich uvidím osobně, abychom měli klid to probrat. Následně všechna jména a konkrétní cíle představíme veřejnosti.

No a já od vás pak budu chtít zpětnou vazbu. Sledujte nás, držte nám palce, ale nebojte se mě upozornit i na to, když někde něco nepůjde, nebo to bude z vašeho pohledu drhnout. Hejtmanství je tu pro vás, vy jste si nás zvolili a pro vás jsme teď připraveni čtyři roky tvrdě pracovat.

Děkuji, vaše Jana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

EET

Pane Kuklo, o co opíráte vaše tvrzení, že by EET do státního rozpočtu přineslo desítky miliard? Víte, jak to chodí? Buď za něco zaplatíte méně, a bez papíru nebo více s papírem. Co myslíte, že si většina lidí, co počítá každou korunu vybere? A co tedy řeší EET? Já vám to řeknu, vůbec nic.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Sláma (Trikolora): Další závan nesvobody z Bruselu, hon na kuřáky je nepřípustný

18:09 Sláma (Trikolora): Další závan nesvobody z Bruselu, hon na kuřáky je nepřípustný

Milí byrokraté z Bruselu, strčte si své zákazy, víte kam. V České republice si ještě dobře pamatujem…