Hnutí ANO v Prostějově povede do voleb František Jura

25.05.2018 22:37 | Zprávy

Kandidátku hnutí ANO pro letošní volby do prostějovského zastupitelstva povede František Jura. Společně s ním bude usilovat o hlasy voličů šéf městské organizace hnutí Jiří Rozehnal následovaný předsedkyní zastupitelského klubu Marcelou Župkovou. Kandidátní listinu už ANO schválilo jak na úrovni města, tak i kraje.

Hnutí ANO v Prostějově povede do voleb František Jura
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Lídr kandidátky František Jura má za sebou čtyřletou zkušenost práce v zastupitelstvu města, nyní je druhým rokem náměstkem hejtmana Olomouckého kraje pro oblast kultury a sportu. Dříve působil jako generální manažer prostějovského fotbalového klubu.

Jura jde do voleb s cílem zvítězit a sestavit koalici pracující ve prospěch občanů. “Část současného zastupitelstva se zabývala žabomyšími spory. Prostějov ale potřebuje tým, který bude město posouvat dopředu a zlepšovat podmínky pro život našich obyvatel,” říká lídr kandidátky ANO.

Hnutí ANO připravuje volební program s prioritami v oblasti bezpečnosti, dopravy i zdravotní péče. S jeho pomocí mohou počítat mladí lidé včetně matek samoživitelek a senioři. “Připravujeme konkrétní opatření pro děti, sportovce, cyklisty i milovníky parků a zelených ploch. Prostějovu chceme odlehčit odkloněním tranzitní dopravy a lepší organizací pohybu automobilů po městě,” dodává František Jura.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Michal Šmarda byl položen dotaz

Sociální služby?

Dobrý večer, pane Šmarda, dnes jsem četla článek, které vyšel na PL o předvolební kampani Sociální Demokracie, která se zaobírá situací v sociálních službách. Chci se Vás na něco zeptat. V době L, kdy byla na MPSV p. Maláčová, nebyla situace dobrá, tím chci říci, ač Vy osobně jste nebyl ve vládě ani...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Chceme zavést například i rozšíření ošetřovného pro stanovené skupiny pojištěnců

23:08 Ministr Jurečka: Chceme zavést například i rozšíření ošetřovného pro stanovené skupiny pojištěnců

Projev na 108. schůzi Poslanecké sněmovny 28. června 2024 k zákonu o nemocenském pojištění