Jílková (KDU-ČSL): Míst, kde je možné v klidu dítě nakojit, je pořád žalostně málo

26.07.2024 19:02 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k městům pro rodiny.

Jílková (KDU-ČSL): Míst, kde je možné v klidu dítě nakojit, je pořád žalostně málo
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Marie Jílková

K tomu “zažít město jinak” docela stačí vyrazit na procházku s kočárkem. Každý rodič zná, jak se cesta přes město často promění v překážkovou dráhu.

V neděli jsem se potkala s kamarádkou, co má čerstvé mimino. Je to už dávno, co jsem naposledy vyjela s kočárkem, ale jakmile jsem dostala “otěže do rukou”, hned se mi všechno vybavilo. A mám neodbytný pocit, že to teď rodiče pořád o moc lehčí nemají. Třeba míst, kde je možné v klidu dítě nakojit, je pořád žalostně málo. Díky za těch pár funkčních Familypointů v Brně.

Je to takový paradox, ženy s malými dětmi jsou ty, které veřejný prostor nejčastěji využívají. A přesně ony jsou v politice nejméně zastoupené. A bohužel i nejméně slyšet. Hodně politiků by potřebovalo zkušenosti z rodičovské, aby byli k potřebám rodičů citlivější.

Kandiduju do Senátu, mimo jiné i proto, aby i tam byli rodiče slyšet. Aby nemuseli řešit bariéry na cestách a mohli si plnit svoje sny. A jestli je něco, co bych neměla přeslechnout, budu ráda, když mi to napíšete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jílková, máte to v hlavě v pořádku?, , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNorma1 , 26.07.2024 19:25:37
to je fakt na palici, jak to asi dělaly maminky dříve, když dítě kojily, tak neměly potřebu s kojeným dítětem rejdit na veřejnosti. A když musely z nějakého důvodu, tak to nebyl problém, problém z toho děláte jen takové husy jako vy, nebo podobné husy, které vyřvávají, aby se zrušila rodina. Evidentně se vám ještě dnes mléko tlačí na mozek. Strašná je představa, že byste se dostala do senátu, respektive, že se tam chcete dostat, když jste tak strašně hloupá.

|  7 |  0

Další články z rubriky

ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

22:14 ODS: Premiér loni pro IVECO vyjednal zakázku v Pobřeží slonoviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k firmě IVECO spadající pod francouzskou společnost.