Kavij (KSČM): Česká republika nadále pokračuje v ožebračování svých občanů

30.06.2024 6:03 | Monitoring

Protektorátní vazalský premiér Fiala se opět pochlubil.

Kavij (KSČM): Česká republika nadále pokračuje v ožebračování svých občanů
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Tentokrát sdělením, že jeho vláda vyčlenění 865 milionů korun na nákup munice v rámci tzv. české iniciativy. Dle pana profesora se jedná o investici do bezpečnosti občanů i Evropy. Premiérovo další medializování vládních úspěchů, kterého „zdobí“ podezřelé finanční operace v kampeličce, jehož majitel spáchal sebevraždu, zní pro občany všelijak, jen ne věrohodně.

Anketa

Kdyby Česká televize zítra zcela a bez náhrady zanikla a přestala vysílat, chyběla by vám?

2%
93%
hlasovalo: 22202 lidí

Zatímco většina občanů si přeje ukončení konfliktu i za cenu ztráty ukrajinského území ve prospěch RF, ostatně o tomto scénáři začíná hovořit stále více světových politiků, Fiala s Pávkem a nyní i s Babišem stále melou svou. Co stojí za posedlostí pana Nutely, který za dobu „vládnutí“ nejvíce proslul okrádáním vlastních občanů a zatahováním republiky do přímého konfliktu na Ukrajině, nechám na posouzení každého čtenáře.

Pro někoho to může být premiérova schizofrenie, státnická zodpovědnost, provize od zbrojařských firem, podílejících se na dodávkách munice. Ale možná jen premiér, který za dobu vládnutí porušil téměř všechny své předvolební sliby, naivně doufá a dětinsky se těší, kterak se bude Česká republika významně podílet na obnově zničené ukrajinské infrastruktury, kterak se na obnově domluví s USA jako rovný s rovným!

V černé díře zbrojařských firem tak skončí díky naší vládě dalších 865 milionů korun, které nejsou zdaleka poslední a kterými Fiala společně s dalšími válečnými štváči podporuje bezohledný byznys na úkor lidských životů.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 13 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

8:09 Vích (SPD): Konflikt mezi generálem Řehkou a ministryní Černochovou se opakuje

Aby obrana naší země fungovala tak, jak má, generál Karel Řehka a ministryně obrany Jana Černochová …