Konečná (KSČM): Jsem svi*ě, pane Foltýne?

17.08.2024 6:03 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na styl vyjadřování plukovníka Otakara Foltýna, prvního koordinátora strategické komunikace Úřadu vlády

Konečná (KSČM): Jsem svi*ě, pane Foltýne?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná

Ano, pochybovala jsem o tom, že Nord Stream si odpálilo samo Rusko. Ostatně stačí se vždy podívat, kdo na tom vydělá. Rusko to v tomto případě nebylo. A překvapivě ani země EU, jejichž obyvatelé si tento výstřelek "opilých ukrajinských důstojníků" zaplatili na složenkách za elektřinu a plyn!

Ale v danou chvíli jsme my všichni, kdo nebyli přesvědčeni o vině Ruské federace, dle metodiky tohoto vládního úředníka byli svině. Je fajn, že se Fialova koalice "hodnot a slušnosti" obklopuje takovými hulváty, jako je Foltýn nebo Novotný!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Hana Naiclerová, MBA byl položen dotaz

Korupce

Co jste jako poslankyně udělala proto, abyste zamezila korupci? Podle mě není voleb, kde by politici omezení korupce neslibovali a výsledek? Ke korupci dochází pořád, a to ve velkém.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zajímavé. V našem státě se označení "....." změnilo z urážky v poctu., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKobliha57 , 17.08.2024 8:20:53
Podobně kladně změnila smysl slova "zombík", "dezolát", "troll", "dezinformace" a podobná a naopak slovo "demokracie" se stalo bezobsažným, nic neznamenajícím klišé. Do žádné strany jsem nikdy nechtěl vstoupit, ale pokud by někdo založil stranu třeba "ČSDS" (Česká strana dezolátů a .....), hlásím se.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Senátor Václavec: Nemocnice se potýká s následky povodně. Nejde voda, nejde elektrická energie

18:01 Senátor Václavec: Nemocnice se potýká s následky povodně. Nejde voda, nejde elektrická energie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům povodně.