Konečná (KSČM): Připomínám, že pochybování je hnacím motorem vědy

19.08.2024 4:31 | Monitoring

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dopisu premiéru Fialovi s dotazem na výši nákladů na post koordinátora strategické komunikace Foltýna

Konečná (KSČM): Připomínám, že pochybování je hnacím motorem vědy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná

Jsem od jisté doby zvyklá, že dostávám různé nálepky. Ale aby si úředník dovolil označovat lidi, kteří mají jiný názor, než má aktuálně USA (a její ocásek Fialova vláda), za svině, to je trochu silné kafe.

Já si z jakéhosi hradního vojáčka (tím teď nemyslím prezidenta Pavla) nic nedělám. Ale uráží mne, když část občanů, která má tu “drzost” pochybovat o “zaručených” pravdách, je tímto způsobem dehonestována. Připomínám jen, že pochybování je hnacím motorem vědy (jen doufám, že se pan Foltýn neinspiroval u římskokatolické církve, která s těmi, kdo nevěřili v její neomylnost, uměla naložit po svém).

Mimochodem stává se to už celkem pravidelně, že z dezinformace je relevantní fakt. (Ostatně největší továrnou na dezinformace je samotná pětikoaliční vláda.) Třeba teď, když se ukázalo, že Nord Stream nepoškodilo Rusko, ale že to byla podle všeho práce Ukrajinců. Když jsem dříve o tom, že by si Rusové měli zničit plynovod (a tedy i penězovod), pochybovala, spadala jsem zřejmě také do kategorie “sviní”.

Ano, i my, kdo jsme dle měřítek pana Foltýna “svině”, se jemu a jeho týmu skládáme na výplatu. A obávám se, že ne malou. Proto jsem se rozhodla napsat otevřený dopis premiéru Fialovi, kolik nás tato strategická komunikace, plná “zombíků” a “sviní”, stojí!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

Myslíte, že válka mezi Ruskem a Ukrajinou nemůže skončit mírem?

Ale jak jinak skončí? Nemyslíte, že je naivní si nalhávat, že Ukrajina může Rusko porazit? Kdyby to bylo možné, už by to udělala. Myslím, že větší od dalších států pomoci se Ukrajině už nedostane, spíš bohužel naopak. Vy sice tvrdíte, že vidina míru je falešná, ale třeba i prezident Pavel už mluví o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartůšek (Přísaha): Další selhání vlády. Síkela bude řešit Afriku a Latinskou Ameriku

20:05 Bartůšek (Přísaha): Další selhání vlády. Síkela bude řešit Afriku a Latinskou Ameriku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k k nominaci Jozefa Síkely na post eurokomisaře pro m…