Liška (STAN): Politici to občas schytávají. Teď to čeká i mě

03.09.2024 20:05 | Zprávy

Politici mají co vysvětlovat, a já to nejraději dělám z očí do očí, přímo s vámi, občany.

Liška (STAN): Politici to občas schytávají. Teď to čeká i mě
Foto: STAN
Popisek: Petr Liška

S velkou radostí jsem dnes poprvé držel v ruce své volební noviny. Tento okamžik je pro mě důležitým krokem v mé kandidatuře do Senátu, protože právě skrze tyto noviny mohu lidem ukázat své priority a plány pro náš region. Hlavním tématem mé kampaně je podpora smysluplných projektů, které přinesou užitek nám všem. Jako senátor chci být svorníkem mezi zájmy a potřebami našeho regionu, který je plný podnikavých a šikovných lidí, a občas nedomyšleným tlakem z pražských úřadů.

Teď mě čeká start kontaktní kampaně, na kterou se opravdu těším. Mluvit s lidmi, naslouchat jejich náladám a potřebám – to je pro mě základ politiky. Vím, že to občas nebude jednoduché a že si také někdy vyslechnu kritiku, ale i to je součást mé práce. Politici mají co vysvětlovat, a já to nejraději dělám z očí do očí, přímo s vámi, občany.

Těším se na naše setkávání v následujících týdnech. Budu rád, když mi řeknete, co vás trápí, co vás těší, a společně budeme hledat cesty, jak náš region posunout kupředu. Jsem přesvědčen, že otevřená a upřímná komunikace je základem dobré politiky, a právě na to se nyní zaměřím.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Ing. Petr Liška

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Pražská politika je svět sám pro sebe

16:02 Mašek (ANO): Pražská politika je svět sám pro sebe

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k situaci na pražském magistrátu