Mádlová (ANO): Mimořádná nespokojenost občanů České republiky s vládou Petra Fialy

20.04.2023 11:17 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k průzkumu o spokojenosti občanů ČR s vládou Petra Fialy.

Mádlová (ANO): Mimořádná nespokojenost občanů České republiky s vládou Petra Fialy
Foto: plzeň.cz
Popisek: Ivana Mádlová

REKORDNÍ NESPOKOJENOST S VLÁDOU

CVVM přichází s průzkumem, který upozorňuje na mimořádnou nespokojenost občanů České republiky s vládou Petra Fialy. Hůře občané hodnotili už jen vládu Petra Nečase (také ODS), kde byl ministrem i pan premiér Fiala. Nejméně jsou lidé spokojení se složením vlády, ale ani v dalších aspektech na tom vláda není lépe. Ve vsˇech zkoumany´ch oblastech prˇevazˇuje nespokojenost nad spokojenosti´.

Výsledky průzkumu pouze potvrzují to, o čem s lidmi mluvím už dávno. Vláda reaguje pomalu, pozdě a nedostatečně. Jejich opatření jsou asociální a chybná. Premiér se chová arogantně. V Poslanecké sněmovně se chovají jako na dobytém území a práva opozice jim na některých schůzích vůbec nic neříkají. Šetří na těch nejzranitelnějších z občanů České republiky. Vyžadují od nich solidaritu a pochopení, ale na druhé straně hovoří o snížení daní loterijním společnostem. Pouze sklízí, co zaseli.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

vyšetřovací komise

Dobrý den, vím, že ANO bylo pro vznik vyšetřovací komise od začátku. Teď se vám povedlo, ale nemyslíte, že je to už dost pozdě a hlavně já moc nechápu, k čemu vlastně taková komise je? Myslíte, že něco vyšetří kromě toho, co už víme, a to, že postup policie nebyl tak bezchybný, jak celou dobu tvrdil...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Návrh novely insolvenčního zákona jde úplně špatným směrem

7:17 Senátorka Kovářová: Návrh novely insolvenčního zákona jde úplně špatným směrem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k novele insolvenčního zákona